2777
2789
عنوان

فال 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 105 پست
بگیر

همیشه یار ویاور مظلومان باش و لطف و محبت خود را از آن ها دریغ مکن.اجر پاداش شما نزد خداوند متعال محفوظ است.سعی کن روحیه انتقاد پذیری داشته باشی تا اشکلات رفتاری ات حل شود.از تکیه به این و آن بپرهیزید و تمام تلاش خود را برای رسیدن به هدف به کار بندید و دچار تردید نشوید

😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش دا فعال نینی سایت موفق باشین😁💓

عزیزی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نیت کردم❤❤

هرگز به چیز های گذرای دنیوی دل مبند تا ثانیه های زندگی ات را از دست بدهی.هر اتفاقی که برایت رخ می دهد باید سربلند از آن بیرون آیی و تحملت را افزایش دهی.باید همیشه به خودت متکی باشی و هیچ گاه دستت را جلوی دیگران دراز نکنی.به هر حال منتظر دو سه آزمایش سخت باش.انشاءالله به موفقیت دست خواهی یافت.

من 

سرگردانی،رنج وجودت را گرفته،در ظاهر آرامی اما ظاهرت برای حفظ شخصیت بیرونی توست،درونت را پر از تلاطم است و جویای آرامش دیگر.گمشده ای داری که نمی دانی چگونه به دنبالش باشی...گمشده شما ارزشمند است و باید برای دسترسی،بهای سنگینی بپردازید که با پرداختن آن به مقام والایی می رسید.آنچه دارید و حس می کنید گفتنی نیست وکسی توان درک آن راندارد.

من لطفا

هر کسی در این دنیا دارای سرنوشت خاصی می باشد وخداوند برای ما هرچه بخواهد انجام می دهد.تمامی اتفاق های زندگی مثل تولدما،جنسیت ما،تاریخ ما،وارثت ما،محل تولد ما،پدرومادرما همه اینها خارج از اراده ما بوده است،پس باید باور کنیم که یک سرنوشت کلی برای ما رقم خورده است.باید با تلاش ادامه راه را تحت اختیار خود قرار دهیم تا بتوانیم شاد زندگی کنیم.

من

اگرچه مشکلات و سختی هایی دارید و شاید بگویید من کجا و موفقیت کجا،اما مژده باد شما را که به زودی روح حامی شما و انرژی های مثبت اطرافتان به یاری شما شتافته وشمارا کمک خواهند کردوبه کمک فرد مشخصی جام موفقیت را نوش خواهید کرد وسایر مشکلاتتان نیز رفع خواهدشد.

اگرچه مشکلات و سختی هایی دارید و شاید بگویید من کجا و موفقیت کجا،اما مژده باد شما را که به زودی روح ...

خیلی ممنونم عزیزم🙏

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              
منم نیت کردم

برای رسیدن به هدفتان تلاش و کوشش بسیار داشته باشید.تقدیر تمامی انسان ها به نحوی رقم خورده است ودر بیشتر موارد غیرقابل تغییر است‌.گله مندی نکن ومایوس نباش.تمامی تلاش خود رابه کار بگیرید تا به هدفتان نزدیک شوید اما فعلا صلاح نیست به آن دسترسی پیدا کنید.💕

سلام نیت کردم گلم 

از این موضوع خوشحالم که تفال شما به این غرل رسیده است وبه شما تبریک می گویم.درآینده ای نزدیک به شما یک موفقیت بزرگ می رسد.نباید رازی را که در دل داری برای افراد نامحرم بازگو کنی.از خدواند به خاطر موفقیتی که شامل حال شما می شود تشکر کن.این موفقیت بر شما مبارک باد.

عزیز دلم مثل اینکه فالت خیلی خوب اومد امیدوارم برسی به حرفای حافظ شیرازی😍💕💌💌

من موندم🥺

هیچ گاه برای رسیدن به هدفت از تلاش و کوشش خود دست نکش ودربرابر همه موانع ومشکلات خود مقاومت کن.دردلت هیچ هراسی نداشته باش همواره یار ویاور درماندگان باش که خداوند هم تورا یاری می کند.سعی کن سعادتمند وسخاوتمند زندگی کنی.با حرف های حسودان و تنگ نظران دلسرد نشو وبه راهت ادامه بده.🌼