2777
2789

موهام کم پشته بوده ولی پر یه یکسالی میشه شدیدا میریزه دکترم رفتم هیچ فایده ای نداشت 

دیگ واقعا  نا امید شدم چونک همیچی نمونده روسرم😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

آزمایشم دادی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مث تو بودم الان هم پره هم 130 سانت بلند

عکس کف سرتو میدی ببینم چطور شده

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

سلام ازمابش دادین ؟ 

مشکل خاصی وجود داشته ؟

اب پیاز بزنین به موهات بعد تیم ساعت بشور  یه روز درمیون بعدش شامپو بزن 

برو تاپیک هاشو جست و جو کن کلی راه  حل هست برای این مشکل 

یه راه یادت میدم ماهی دو بار انجام بده نتیجشو بعد چند بار استفاده میبینی منم دعا کن نخود معمولیا با اسیاب ارد کن بشه ارد نخود نه ارد نخودچیا بعد یه دونه تخم مرغ بومی اصل توش بریز با کمی اب داغ بشه خمیر شل اونا بین ریشها موهات همجا بمال و بزار دو ساعت رو موخات بمونه بعد بشور مخشره و همیشه بعد از شستن سرت اخرین مرحله با یه استکان ماست سرتو مثل شامپو زدن بشور 

ببین اینایی که میگمو رعایت کنی موهات عین موهای من هم بلند میشه هم پر

اول برو ازمایش خون بده ببین چ ویتامینایی رو بدنت کم داره 

بعد 

با آب داغ هیچوقت سرتو نشور...ایستاده حموم نکن ..بشین رو صندلی زیر دوش

روبالشتیت بزا یا ابریشمی باشه یا ساتن 

برس چوبی بگیر

هفته ای 2 بار ماسک زرده تخم مرغ + روغن کرچک+بادام تلخ+ارگان یا زیتون قاطی کن بزن کف سرت 5 دقیقه ماساژ بده بعد 45 دقیقه برو حموم معجزه میکنه بوش بعد شستن میره

اگه با بوی پیاز مشکلی نداری ماهی 3 بار هم آب پیاز بزن کف سرت (من اوایل میزدم ولی بوش تا دوسه ماه میمونه)

هفته ای یکبار هم اگه کف سرت چرب نیست مخلوط روغن کندوش+زیتون+بادام تلخ+کرچک ماساژ بده کف سرت بزار 3.4 ساعت بمونه بعد برو حموم

تا میتونی هم از شامپو بدون سولفات استفاده کن

من با اینا نتیجه دیدم

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
چطوری

توضیح دادم بالاتر گلی