2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدبختی اگه رابطه بهم بخوره این دختر هستش که داغون میشه معمولا ۶ ماه البته من تجربه نکردم دوستم این طور بود من خدا نکنه تجربه کنم😭🥺

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

من دوماهی میشه کات کرده و خب هنوز هیچیییی برام کمرنگ نشده و بنظرم اگه واقعا عشق باشه و دوسش داشتی فراموش نمیشه هیچوقت ولی گذشت زمان کمرنگش میکنه که بتونی تحمل کنی 

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
خب یه طرفه چی  مثلا یکیو دوست داشته باشی چندسال

اون که اسمش رابطه نیست . فقط یک کشش هست همین. 

مثل یک خونه خوشگل وقتی مال شما نیست که نمیری درش رو بشکنی بری تو 

اصلا منطقی نگاه کنی همون لحظه تموم میشه 

آدم وقتی سرش با کار و درس و هنر و ورزش و مشغولیت پر باشه دیگه فرصت رویا پردازی نداره ..... 

اون که اسمش رابطه نیست . فقط یک کشش هست همین.  مثل یک خونه خوشگل وقتی مال شما نیست که نمیری در ...

نه اخه من سه سال یا یکی بودم که میگفت نمیتونم بهت ابراز علاقه کنم چون شرایطشو ندارم بعدا یه قولی بدم نتونم عمل کنم شرمندت شم

ینی تو این سه سال یبارم نگفت دوسم داره ولی من دوسش داشتم الان۲۶روزه جدا شدم بخاطر همین.ته رابطه معلوم نبود

🌱