2777
2789
شما تو بهشت جاتو محکم کن عزیزم یه سبد هم بزار تگنش جا بیشتر باشه  با این تهمت هاتون جات جهنمم ...

عزیزم این همونیه که تو تاپیک قبلی که درمورد سرخ کردن سیب زمینی بود گفت خون پریودی بریز تو روغنت😑

شما کلا کامنتات یه جوریه ها اون تاپیک گفتی خون پریودی بریز تو روغنت!

چی😨😨

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خجالت بکش جا رقص چادر سر کردن یاد بگیر فکر مردن و قیامتت باش نه رواج بی بند باری 

متاسفم واسه این افکارتون😒😒😒😞

صدایت که کردم جانم گفتی.. مانده ام با این صد سالی که به عمرم اضافه شد چه کنم ❤
چرا خسته شدین؟

نه گلی دخترم و حامله شدم و اینکه ناراحتی قلبیم عود کرده منتطرم عمل بشم 😘😘

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عزیزم این همونیه که تو تاپیک قبلی که درمورد سرخ کردن سیب زمینی بود گفت خون پریودی بریز تو روغنت😑

آهان همونه ؟؟

پس کلا اجاره داده قسمت میانی و مرکزی مغز و 

شفا مفا ان شالله ماشالله😶🤦🏻‍♀️

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

خجالت بکش جا رقص چادر سر کردن یاد بگیر فکر مردن و قیامتت باش نه رواج بی بند باری 

رقصیدن بتتر از مطربیه بعدم خانوم خاننده خودت یادبگیر چادر سرت کن شما بجای امر به معروف داری امر به منکر میکنی نابغه

جوووون جوووون😍

نمیبینی گفتن بی بند و بار بهمون جونش کجا بود😂😂😂😂

@______negar______  

این کامنت و بخون😐😐

@______negar______     این کامنت و بخون😐😐

نفس شر نشع برات/

پاک کن پستتو/

ترکیدم نفس/

قااااه_قاااااه😂#  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نفس شر نشع برات/ پاک کن پستتو/ ترکیدم نفس/ قااااه_قاااااه😂#  

چشه پستم مکان جهنم و بهشت و گفتم دیگه 🤣🤣🤣🤣