2777
2789
الان همش میگم خداروشکر کرونا اومد انگار راه نجاتمه فامیلام بدجور نیش میزنن تا ته دلم میسوزه

جواب نیش رو با نیش بده تا مث موخوره ب جونت نیوفته 

منم مثل تو بودم اما این راه رو رفتم عالی شدم

کاسه صبر آدما یجا پر میشه دیگه انقدر همیشه غصه داشتم نگرانی داشتم دیگه خستم ۲۰

استرس و نگرانی رو بزار کنار فکر نکن ما ۲۰ سالمون بود خیلی خوش بودیم اون تو فیلم هاس مطمئن باش این دنیا اومدی که با سختی ها مبارزه کنی و مثل الماس انقدر سختی ها تراش بدن تو رو تا مثل الماس بدرخشی ،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراااااااااااا فک میکنی  خودکشی راحته؟!اینجا لااقل میتونی تلاش کنی زندگیتو عوض کنی اونجا بری دی ...

سال هاست دارم تحمل میکنم به امید اینکه یروز ب خودم بگم ایول که تسلیم نشدی

ولی 

هردم از این باغ بری میرسد.تازه تر از تازه تری میرسد

زهرا طاهری
تو هم برا من دعا کن

چقدر راحت واسه مرگ دعا میکنین خودتون از آدمای ضعیف خوشتون میاد؟؟فکر میکنین هنر هس هر کی مرده ؟مرگ پایان تلاش های ماهس تو این دنیا چرا شاگرد تنبل کلاس میخاین باشین وهیچ تلاشی واسه بهتر شدن اوضاع نمیکنین ؟؟

به خودت بگو آدمای ضعیف خسته میشن من قوی هستم و خواسته ات رو بنویس بزن رو دیوار اتاقت تلاش کن و توکلت ...

دعا کردم نشد

التماس خدا کردم نشد

گریه کردم نشد

تمرکز کردم و سعی کردم جذب کنم

نشد

نشد

نمیشه

هیچی دیگه خوب نمیشه

اصن این دنیا بهشتم بشه من دیگه حالم خوب نمیشه

زهرا طاهری
جواب نیش رو با نیش بده تا مث موخوره ب جونت نیوفته  منم مثل تو بودم اما این راه رو رفتم عالی شد ...

دیروز دامادمون که از شوهرم متنفره انقدر از شوهرم بد گفت عین اسکولا فقط نگاش کردم زبونم نچرخید جوابشو بدم

https://eitaa.com/lady_stor

دعا کردم نشد التماس خدا کردم نشد گریه کردم نشد تمرکز کردم و سعی کردم جذب کنم نشد نشد نمیشه هی ...

فکر میکنی ،پس خدا خیلی دوستت داشته بهت نداده چون با اون خواسته ات به بیراهه میرفتی خوشبخت نمیشدی حکمت داره 

دیروز دامادمون که از شوهرم متنفره انقدر از شوهرم بد گفت عین اسکولا فقط نگاش کردم زبونم نچرخید جوابشو ...

اشتباه میکنیدبزن بکوبش خوردش کن یا اینقدر از شوهرت تعریف کن بمیره

سال هاست دارم تحمل میکنم به امید اینکه یروز ب خودم بگم ایول که تسلیم نشدی ولی  هردم از این با ...

میتونم بپرسم مشکلاتت چیه در چ حدیه

یادمه من تو یه دوره از زمان حدودای 20 اینا بود مسایل خانوادگی مسایل عشقی و کنکورم قاطی شده بود اینقدر تحت فشار بودم میگفتم کی این روزا تموم میشه ولی الان یادم نیس دقیقا این فشار از چ جانب بود!چ مسله خانوادگی بود کدوم عشق بود!  

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  
چقدر راحت واسه مرگ دعا میکنین خودتون از آدمای ضعیف خوشتون میاد؟؟فکر میکنین هنر هس هر کی مرده ؟مرگ پا ...

بیست سالمه

حداقل به جرات میتونم بگم ۱۰ساله دارم تلاش میکنم قوی باشم

زهرا طاهری