2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه میکنیدبزن بکوبش خوردش کن یا اینقدر از شوهرت تعریف کن بمیره

من پارسال با شوهرم دعوام شد میخاستم جداشم مامانم رفت همه چیو گذاشت کف دست این حالا ما آشتی کردیم جدا نشدیم دیروز خواهرم گفت بریم خونه ما شام منم گفتم شوهرم خسته میشه از کار میاد زود میخابه شوهرش همش چرت گفت تو ماشینشون بزور جلو خودمو گرفتم گریه نکنم

https://eitaa.com/lady_stor

من پارسال با شوهرم دعوام شد میخاستم جداشم مامانم رفت همه چیو گذاشت کف دست این حالا ما آشتی کردیم جدا ...

دعوا که همیشه هست منم با کل خونواده دعوا میکنم ولی نمی‌ذارم ب روم بیارن

مهم نذاری یکی چرت بگه 

میتونم بپرسم مشکلاتت چیه در چ حدیه یادمه من تو یه دوره از زمان حدودای 20 اینا بود مسایل خانوادگی مس ...

هیچوقت آرامش نداشتم تو زندگیم

همیشه استرس دعوا داشتم مشکلات خانوادگی ترس از پدرم و...

دردای من مال الان نیس

من با این دردا بزرگ شدم

زهرا طاهری

و خدا گفته اگه من آرزوی بنده ای رو برآورده نکردم در این دنیا اون دنیا عوضش رو میدم ،میگن انقدر اون دنیا عوضش زیباست که بنده میگه کاش همه آرزوهام برآورده نمیشدن تو این دنیا اون دنیا جوابش رو میداد

دعوا که همیشه هست منم با کل خونواده دعوا میکنم ولی نمی‌ذارم ب روم بیارن مهم نذاری یکی چرت بگه 

هرکی منو میبینه میگه شوهرت آدم شد یا هنوز خره بخدا دور بریام نمیذارن آروم باشم یکیش مامانم هر وقت منو میبینه میگه خوب شدید بخدا من دعواهامون یادم رفته اینا نمیذارن آروم باشم

https://eitaa.com/lady_stor

هیچوقت آرامش نداشتم تو زندگیم همیشه استرس دعوا داشتم مشکلات خانوادگی ترس از پدرم و... دردای من مال ...

دیگه هر کسی یه مشکلاتی داره خیلی سختی و استرس کشیدی اشکال نداره تو زندگی خودتو بکن برای آینده ای بهتر تلاش کن انرژی و وقت خودت رو صرف مشکلات خانوادگی نکن زندگی خودت رو بساز یادت باشه

مگه نمیدونستی خدا به عزیزانش درد ورنج بیشتری میده چون مشکلی که داری تو رو به خدا بیشتر نزدیک تر کرده ...

من قول میدم روزی هزار بار صداش کنم قول میدم ازش دور نشم

فقط نجاتم بده

صبرم تموم شده خودمو بکشم گناه کنم بیشتر خوشش میاد؟!

زهرا طاهری
و خدا گفته اگه من آرزوی بنده ای رو برآورده نکردم در این دنیا اون دنیا عوضش رو میدم ،میگن انقدر اون د ...

آخ که این حرفا برا من مث یاسین خوندن تو گوش خره

اینجا روز خوش دیدم که دلم خوش باشه اون دنیا ببینم؟!

زهرا طاهری
هرکی منو میبینه میگه شوهرت آدم شد یا هنوز خره بخدا دور بریام نمیذارن آروم باشم یکیش مامانم هر وقت من ...

تا جواب ندی حالت همینه

ببین نقطه ضعف چی دارن دقیقا اونو ب روشون بیار 

قول میدم خفه میشن