2777
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 26 پست

نامزدم تو این چند سال شاید یکی ،دوبار اومده خونمون،هر وقت هم دعوتش میکردند،خیلی کم پیش میومد تا بیاد  خونمون،ولی من همه جوره هوای خونوادشو داشتم،وقتی مامانش نبود همش اونجا بودم کل کاراشون انجام میدادم،خواهرش اسباب کشی داشت یا واسه جهیزیشو بچینه یا وقتی زایمان کرده بود میرفتم کاراشو انجام میدم الان دقیقا همون بی دلیل بلاکم کرده😂

وقتی عکس پروفایل و نوشته ایی که واسه وضعیت میذاری نباشه یعنی بلاکی 

نه خداروشکر انقدر فهم و کمالات ندارن😂ک بفهمن بلاکشون کردم

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من چهارسال با یکی بودم ی قرون برام خرج نکرد خیلی اعصابم خورده

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂
نامزدم تو این چند سال شاید یکی ،دوبار اومده خونمون،هر وقت هم دعوتش میکردند،خیلی کم پیش میومد تا بیاد ...

محبت زیادیه دیگ خواهرم ولی کاش یه دوره برا آشنایی میزاشتید و انقد زود عقد نمی‌کردید 

اولا اینکه این حرفایی ک شما به نامزدت زدی رو مردم به شوهرشون ک باهاش رفتن زیر یه سقف میزنن دوما وقتی ...

کلا  آدم بیخیالی، یه چیزی که میخوام اهمین نمیده باید هزار بار بهش بگم،من خودم خیلی احساساتی هستم واسش کلیپای عاشقانه میفرستادم ،بعضی وقتا نگاه نمی کرد یا وقتی هم نگاه میکرد اصلا عکس العملی نشون نمیداد،غرور تا چه اندازه

الان دوماهه ،دیگه کی سراغمو میگیره،تازه بلاک شدم 

خب وقتی سراغتو نمیگیره تو چرا دیگه بهش زنگ میزنی؟با هر کسی باید مثل خودش رفتار کرد توهم خودتو بزن ب بیخیالی توهم بلاکش کن برای چی خودتو کوچیک میکنی زنگ میزنی وقتی میبینی بلاکت  کرده یعنی بهت توهین کرده باز با این حال بهش زنگ میزنی؟!

خب وقتی سراغتو نمیگیره تو چرا دیگه بهش زنگ میزنی؟با هر کسی باید مثل خودش رفتار کرد توهم خودتو بزن ب ...

خواهر بخوام واست تعریف کنم خیلی زیاده،اولا بیشتر دعوامون سر خونوادهها بود که او اصلا احترام نگه نمیداشت، حتی تو دعوا هم به خونوادم توهین میکرد،همیشه بهش میگفتم اگه خونواده من بد هم باشن تو بخاطر من احترام نگه دار،ولی حرف حرف خودش بود،از مامانش نگم،که تو این مدت یه بار زنگ زد بهم متوجه نشدم جوابشو بدم فرداش دیدمش با روی باز سلامش کردم چنان اخماشو کرد توهم جوابمو داد بعد سرسری گفت بفرما گفتم ممنون،رفت داخل حیاط درو کوبوند بهم،

خواهر بخوام واست تعریف کنم خیلی زیاده،اولا بیشتر دعوامون سر خونوادهها بود که او اصلا احترام نگه نمید ...

نمیدونم گلم اما این طور ک پیداست خیلی جدی مشکلتون اما بنظرم هرچقدر خودتو سرسنگین تر نگهداری بهتره