2777
2789
عنوان

نامزدی

245 بازدید | 26 پست

سلام دوستان ،الان نزدیک ۳ سال نامزدی هستم،یعنی عقدهستم،تو این چندسال خیلی با نامزدم قهر و آشتی داشتم،الان دوماهه باهمدیگه قهر هستیم،قهرمون از اینجا شروع شد که باهمدیگه رفتیم واسه نامزدم لباس خریدیم ولی اصلا بهم نگفت چیزی لازم داری یا نداری منم به روش نیوردم،فرداش بهش گفتم بیا  تا باهم بریم کفش بخرم اولش گفت که حوصله ندارم بعد با اصرار من گفت فردا میریم،شب ساعت ۱۲ بهم پیام داده فردا آماده شو بریم اصفهان گفتم مگه قول من ندادی بریم خرید گفت ابجیم بهم گفته بیا خونمون دیگه دلم نیومد بگم نه،اصلا هم بهم نگفت بریم همونجا خرید میکنیم ،گفت بریم و برگردیم خرید میکنیم منم حرصم گرفت گفتم تو اهمیت به حرفای من به قولهایی که میدی ،اصلا نمیدی،ناگفته نماند که واسه هر چیزی که من لازم دارم باید بارها بهش بگم تا واسم انجام بده،تو این ۳ سال نامزدی یه بار از دهنش نشنیدم بهم بگه دوست دارم،حرفای عاشقانه یا کارای عاشقانه انجام بده،منم چند بار واسش انجام دادم ولی اون خیلی اهمیت نداد منم دیگه انجام ندادم ،بهش گفتم منم نمیام خلاصه  باخواهر و مامانش  رفتند اصفهان ناگفته نماند،چند بار زنگ زد گفت بیا ،من ناز کردم و به دعوا کشیده شد ،اونا رفتند و اومدن، من با نامزدم صحبت کردم حرفامو بهش زدم ،ولی خونشون نرفتم،مامانش همیشه عادت داره ماهی ،یه هفته یا دو هفته خونه دخترش اصفهان بمونه ،بعد من همیشه اونجا بودم کل کاراشون انجام میدادم ایندفعه واسه کارا نرفتم ،البته نامزدم هم گفت اونجا بیا ،ولی گفتم خواهرت هست کارا رو انجام میده،صبح روز بعدش هر چی بهش زنگ زدم پیام دادم جواب نداد،بعد یه مدتی من عکس پروفایلمو تو وات برداشتم،خواهر شوهر ،برادرشوهر منو بلاک کردند،با وجوداینکه مطمئن بودم اونا منو بلاک کردند میخواستم مطمئن بشم بهشون پی ام دادم،دیدم بله بدون دلیل بدون اینکه سوالی از من بپرسن بلاکم کرده بودند،الان خانواده نامزدم کلا باهام سرسنگین،هستن همش میگن با اون قهر بودی تو چرا نمیای اونا هم بلاکم کروند،نامزدم هم بلاکم کرده، مامان نامزدم هر وقت من با نامزدم قهر میکنم اونجا نمیرم اونم تحویلم نمیگیره میگه چرا اونجا نمیای،پسرم که همیشه خونه نیست ،خب من وقتی قهر میکنم یا ناراحتم مثل بعضیا نیستم که به رو خودشون نمیارن،زودی تاثیر میذاره، اصلا حوصله هیچ کاری ندارم دوس ندارم از خونه بدم بیرون،نمیدونم چیکار کنم،خانوادهها هم یه دلخوری واسه یه سری مسائل باهم دارند،نامزد من همیشه میگه باید هفته ای چندبار خونه ما رفت و آمد کنی ولی من دوس دارم هفته ایی یه بار برم اونجا، خیلی راحت نیستم،نمیگم ادمای بدی هستن ولی یه سری رفتارا دیدم ،وهمچنین نامزدم هم اصلا احترام خونوادم نگه نمیداره همش دست یه دست هم داده که از رفتن به اونجا زده بشم،

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولا اینکه این حرفایی ک شما به نامزدت زدی رو مردم به شوهرشون ک باهاش رفتن زیر یه سقف میزنن دوما وقتی میگه بریم خونه ی خواهرم نگو تو به من اهمیت نمیدی و دعوا نکن بگو نمیتونم بیام وقتشو ندارم 

سوما من جای تو بودم میرفتم محل کارش یا خونشون بهش میگفتم آدم ، اگه مرد باشه و یه ذره غیرت داشته باشه زنشو بلاک نمیکنه تو این همه مدت هم یه خبری ازش میگیره