2777
2789
عنوان

خیلی تنهام

219 بازدید | 18 پست

سلام دوستان شهر غریبم شوهرم از صبح تا 6  5 عصر نیست با دوتا بچه کوچیک تو خونه دق میکنم هیجکس نیست باهاش کمی حرف بزنم بچه کوچیکراه نمیره فقط میگه ببغل نمیتونم برم بیرون کمی بگردم کمر درد میگیرم پول کلاسم ندارم برم پس من چیکار کنم خیلی تنهام خیلی با بچه ها کلی بازی میکنم نمیزارم دلتنگی کنن ولی خودم چی 

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتاب گوشی فیلم ؛،والا من هم که شهر غریب نیستم و بچه کوچیک ندارم تو این شرایط همینم

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
جوادالائمه

دوستی چیزی پیدا کن خودتو سرگرم کن 

منم مثل توام یه پسرم دارم شوهرم صبح میره نصفه شب میاد 

انقدم پسرم شلوغه دیوونم میکنه وقتی میرم جایی

ترجیح میدم خونه بمونم ⁦☹️⁩

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩
دوستی چیزی پیدا کن خودتو سرگرم کن  منم مثل توام یه پسرم دارم شوهرم صبح میره نصفه شب میاد  ...

به خاطر کرونا اصلا بچه هارو بیرون نمیرم قبلا حرم میرفتم ولی العان دیگه میترسم دستشونو بزنن اینو اونور خودت میبینی که مردم قم اصلا رعایت نمیکنن حتی ماسک نیمزن

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

به خاطر کرونا اصلا بچه هارو بیرون نمیرم قبلا حرم میرفتم ولی العان دیگه میترسم دستشونو بزنن اینو اونو ...

اره واقع کنترل کردن بچه ها خیلی سخته

چن سالته؟؟

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩

عزیزامیدواارم باتلاش .زودتراین حالتوطوری تغییربدی که راضی باشی.خدابچه هاتم حفظ کنه راستی.بنظرمن کتاب بخونین.به دنیای ماورائی میبرتتون علمتون زیادمیشه وزندگیوقشنگتر زندگی میکنین🥰🥰🥰😍😍😍

قطارزندگی دیگه برنمیگرده ها💥💥حواست به زمانتو کارایی که میکنی هست؟؟🌟