2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای وای بچه منم عید میشه ۳ سالش.فقط میگه عمه عمو دایی خاله.مرسی.اب.میخام.شب بخیر.مامان بابا.در این حد ...

نه

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
مهم اینه که خودش رو بشناسه و دستورات رو انجام بده . کلا پسرا دیرتر از دخترا حرف می زنن. 

اره بهش میگم برو درو باز کن برا بابا. یا گوشیمو بیار.بالشت بده.همه رو انجام میده.ممنونم عزیزم.شما گفتار درمانی ک میرفتید با پسرتون فقط صحبت میکردن.چون من زیاد باهاش کار نمیکنم

خدا ❤ من است.

واقعا این مریضی ها چیه این دوره زمونه افتاده ب جون بچه هامون منم پسرم دوساله بود لکنت گرفت بچه ای ک مثل بلبل حرف میزد حالا اسم ماماانشو میخواست بگه نمیتونستی خدایا خودت بهمون رحم کن هیچ بچه ای مریض نباشه 

عزیزم بگو کجا بردی پسرتو ؟الن که کرونا هست من آنلاین گفتاردرمانگر گرفتم هنوز شروع نکرده کارشو.پسرم ه ...

بچت دختره یا پسر. 

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
اصلا توجه نداره.ب هیچ حرف ما.اصلا نمیشه آموزشش داد

همین فردا پیش یه کاردرمانگر ببرینش

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

خلیلی رو میشناسم گفتاردرمان خوبیه‌ 

عزیزم بچه ۳ ساله هیچ رفتار مشخصی نداره زودتر یکاری میکردی بعد هم یه چیزایی به کرونا و مشکلات اینچنینی ارجحیت داره. مخصوصااگه پای بچه وسط باشه . 

خانم دهقان تو پونک مرکز توانبخشی کیان اگه اشتباه نکنم ایشون هم ارزیاب فوق العاده ای هست.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم بگو کجا بردی پسرتو ؟الن که کرونا هست من آنلاین گفتاردرمانگر گرفتم هنوز شروع نکرده کارشو.پسرم ه ...

عزیرم همسایه ما گفتار درمانه خونمون کرجه ،خونه هم ویزیت میکنه جلسه ای ۱۰۰ تومن ،خیلی وارده ب کارش ،اگه میتونی بگو‌بیان خونه باهاش کار کنن

اوتیسم چه بیماریه 

افرادی که دچار اوتیسم هستن به صدا کردن اسمشون واکنش نشون نمیدن تو یاد گیری و ارتباط با اطرافیان  مشکل دارن وقتی با یک وسیله بازی میکنن ساعت ها فقط همون بازی تکراری رو انجام میدن کوچکترین صدا باعث ازارشون میشه طوری که بچه به صورت هیستریک فریاد میکشه

افرادی که دچار اوتیسم هستن به صدا کردن اسمشون واکنش نشون نمیدن تو یاد گیری و ارتباط با اطرافیان  ...

پسرمن اون اخری رو داره ۸ ماهه اس

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
2790
2778
2791
2779
2792