افرادی که دچار اوتیسم هستن به صدا کردن اسمشون واکنش نشون نمیدن تو یاد گیری و ارتباط با اطرافیان ...
اگه بچه به صدا زدن اسمش واکنش بده..کاری رو ازش بخای انجام بده ولی به بعضی صداها واکنش نشون بده و جیغ بزنه..یا هر روز یه بازی تکراری رو هی انجام بده و زیاد تو خودش باشه..این اوتیسم رد میکنه؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خو یه جور بگو مثلا بگو یکی از دوستام بچش این واکنش یا اون واکنش رو نشون میداد بردنش دکتر گفت احتملا اوتیسم داره اصلا به بچش اشاره نده همین جوری حرف بنداز بگو دوستم امروز ناراحت بود حالا انشاالله که اوتیسم نباشه توکل به خدا
اره بهش میگم برو درو باز کن برا بابا. یا گوشیمو بیار.بالشت بده.همه رو انجام میده.ممنونم عزیزم.شما گف ...
نه بیشتر با کارتها و اسباب بازی ها کار می کردن . من یه سری کارت بود اسمشون صد افرین بود سی دی هم داشت گرفتم باهاش کار کردم. مثلا باید بتونه میوه ها رو دسته بندی کنه . حیوانات رو تشخیص بده . صداشون رو دربیاره