2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا

گفتار درمان ببر . پسر منم نزدیک ۳ سالش بود حرف نمی زد یه دکار بی شعور گفت بچه اوتیسم داره . فقط اعصاب بچه خراب بود اونم چون نمی تونست حرف بزنه . ۵ الی ۶ ماه کاردرمانی بردم . الان از یاس تندتر حرف می زنه😁 به مت گفتن دایره لغاتش کمه . فقط باید باهاش حرف بزنی

گفتار درمان ببر . پسر منم نزدیک ۳ سالش بود حرف نمی زد یه دکار بی شعور گفت بچه اوتیسم داره . فقط اعصا ...

عزیزم بگو کجا بردی پسرتو ؟الن که کرونا هست من آنلاین گفتاردرمانگر گرفتم هنوز شروع نکرده کارشو.پسرم هیچ ارتباطی نداره .هیچ بلد نیس.نه تنها حرف زدنه

گفتار درمان ببر . پسر منم نزدیک ۳ سالش بود حرف نمی زد یه دکار بی شعور گفت بچه اوتیسم داره . فقط اعصا ...

عزیزم پسر شما تو ۳ سالگی در چه حدی حرف میزد.بچه من میگه مامان بابا عمه دایی عمو.خاله.اب.شب بخیر.اجی.

خدا ❤ من است.
عزیزم پسر شما تو ۳ سالگی در چه حدی حرف میزد.بچه من میگه مامان بابا عمه دایی عمو.خاله.اب.شب بخیر.اجی.

خوبه برای من شمردم فقط ۲۵ تا کلمه بلد بود اونم نه کامل به موبایل می گفت موبو . به کامپیوتر می گفت کامو . 

عزیزم بگو کجا بردی پسرتو ؟الن که کرونا هست من آنلاین گفتاردرمانگر گرفتم هنوز شروع نکرده کارشو.پسرم ه ...

تهرانم یه خانم هست اسمش رزمی است . یادم نیست کجا بود فکر کنم نزدیک سینما افریقا . خواستی برات سرچ می کنم . اونم خیلی خوب بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز