2777
2789
عنوان

کرونا #تجربه

150 بازدید | 12 پست

چند ماه پیش گرفتیم. تو تایپیکهامم هست . . .

سه ماه درگیر بودیم و مدام کلینیک و دکتر و سرم و درد ریه و علائم گوارشی شدید . . .

به جرئت میتونم بگم چیزی که حالمون رو خوب کرد دارو امام کاظم و مداومت بر خوردن دم‌کرده زنجبیل بود.

و البته اینکه سردیجات و غذاهای سرد نباید بخوریم.

حتی یه بار ، همون اول ها ۱۰ رو از اولین علائمم می‌گذشت یهو حالم بد شد بیرون روی شدید و تهوع و درد ریه

در عرض یکساعت ، تا همسرم ازسر کارش بیاد و بریم دکتر کارم به جایی  رسید نه تنها از جام نمی‌تونستم بلند بشم،دستام بی حس شده بود و داشت بی حسی پیشرفت میکرد. 

همسرم اومد با ی لیوان دم کرده زنجبیل بی حسی دستام از بین رفت و بعد رفتیم کلینیک .

الان هم که دیگه واکسنش رو ساختیم إن شاء الله تابستون همگانی بشه🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

انشاءالله

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا سه ماه کم و بیش ادامه داشت علائمش . اگه ی غذای سرد می‌خوردم مثل ماکارو پر چرب یا سالاد یا مرغ عل ...

عزیزم شوهرم یه هفتس کرونا داره خیلی حالت تهوع دارع میگه میخوام بمیرم دوراز جونش چه کارکردی دکتررفتی یانه چه قرصی خوردی

خدایا مواظب عزیزانم باش