سلام دوستان من ٦مرداد رابطه داشتم و بعد از رابطه براي اينكه باردار نشم فورا قرص اورژانسي جلوگيري خوردم از اين قرص دوتايي ها الان يك هفته پريوديم عقب افتاده و هنوز نشدم بيبي تست هم استفاده كردم جوابش منفي بود لطفا راهنماييم كنين ب نظر شما پريود نشدن بخاطر استفاده از اون قرص بوده ب هم ريخته تايمشو؟
سلام...سومی جون 10 روز بعد از تخمک گذاری خیلی زوده...حداقل باید 14 روز از تخمک گذاری بگذره بعد آز بد ...
من هفت روز از اخرین اقدامم میگذره دو روز دیگ تازه موعدِ پریودیمه امروز بی بی چکم منفی بود اما روز ب روز دار شکمم بزرگتر میشه.ماه قبلم هی فقط لکه بینی کردم
سلام دوستان عزیز من امروز بی بی چک استفاده کردم منفی بود هنوز پری نشدم زیر دلمم درد میگیره زودخوب میشه یعنی میشه باردار باشم ؟؟از روز نزدیکی تا الان ۱۸ روز میگذره؟؟ممنون میشم جواب بدید
منم منتظرم. سه سال تو اقدامم یکسال پیش یه بار مثبت نشون داد اشتباهی ولی بقیه همش منفی بود. این ماه هم ۹ روز از زمان پری میگذره پنج روز پیش بی بی گذاشتم منفی بود. میترسم الان بذارم بازم منفی بشه نمیدونم چیکار کنم موندم
سلام خسته نباشید منم از پری م ۹روز گذشته ولی تست نشون نمیده .. منفی شد ... خیلی زیر شکمم درد میکنه اب ریزی ام دارم ...چیکار کنم بنظرتون میخوام مامان بشم
سلاممممممم سه ماه پشت سر همه من هر مارک بی بیچکی گذاشتم مثبت شده ازمایش و سونو منفی اما بی بیچک ها م ...
سلام عزیزم..من نمیدونم این تاپیک مال کی هس..و دقیقا مشکل شمارو دارم..کاش یکی بهم جواب بذه...دوماهه بیبی چکا مثبت میشه ولی پریود میشممارکای مختلف هم خریده بودم..خیلی برام عجیبه
واقعا مدیکور کاذب نشون میده؟ ☹️ من توو یک هفته ۳ بار گذاشتم و هر ۳ تاش مثبت بود و هربار پرنگتر میشد خطش و امروز تازه وقت پر شدنم هست که ببینم میشم یا نه اما خب چون ۳ بار مثبت بود خیلی امید داشتم اما الان که شما میگید مدیکور کاذب نشون میده میگم نکنه حامله نباشم