2777
2789
سلام به همه.من دیروز صبح بی بی چک استفاده کردم مثبت بود.الان سه ماهه که عروسی کردیم و به هیچ عنوان ن ...

اولين راهنمايي استفاده از كاندوم هست، بچه از اسمون نمياد رابطه داشته باشي بچه دار ميشي

الان هم بهت توصيه ميكنم هر شهري هستي بري مركز ناباروريش يه ساعت بشيني بعد بگو نميخوام

من ماه پيش پريود نشدم از پريود اين ماهمم پنج روز ميگذره بازم خبري نشد ماه پيش دوبار بي بي چك گذاشتم اين ماهم روز بعد از پريود نشدنم يكي گذاشتم منفي بود.اما الان لكه بيني دارم .به نظرتون داستان چيه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولين راهنمايي استفاده از كاندوم هست، بچه از اسمون نمياد رابطه داشته باشي بچه دار ميشي الان هم بهت ...

گل کفتی دوستم من ک چندساله این دکتر اون دکتر هیچی به هیچی

به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود
منم تست زدم یه خط پررنگ یه خط کم رنگ اومد. خوشحااال شدم که باردارم.ولی دوتادیگه زدم منفی اومد.زدتوذ ...

مدیکور مثبت کاذب میده ولی ان شاالله ک باردار باشی

به چشم خویشتن دیدم ک جانم میرود

سلام

من هفت ماه پيش به مدت دو ماه قرص ال دي خوردم كه پريودام منظم بشه تا اين ماه منظم بود دقيقا تو روز خودش ميشد

ولي اين ماه الان ١٣ روزه از پريودم گذشته پريود نشدم

بعد ده روز پيش قرص اورژانسي خوردم 

امكانش هست باردار باشم؟؟

بي بي چك گرفتم منفي بود

سلام خانومای گل.

من ۴ روز پری ام عقب افتاده، زمان تخمک گذاری هم رابطه نداشتم.اما قبلش چرا. و این اولین باره که پری ام نا منظم میشه. جواب بی بی تست منفیه.ولی هیچ اعلائمی از پریودی هم ندارم.مثل کمردرد وحالت تهوع و...که قبلا داشتم.کاملا نرمال نرمال.ممکنه باردارباشم؟ واینکه بقیه علائم بارداری چی میتونه باشه؟

سلام دوستان عزیز من کلا پریودیم نامنظم هست اما به اندازه تعدادروز راستش سه ماه پیش دو بار پریود شدم اما کم ماه بعدش دیر پریود شدم ماه گذشته پریودنشدم این ماهم هنوز پریود نشدم بی بی چک روژان هفته پیش گذاشتم منفی بود می‌تونه اشتباه باشه ممکنه من باردار باشم تو این دوماه علائم رو دارم الان هم درد سینه درد شکم نفخ احساس تهوع این هارو دارم درصورتیکه که من فقط درد شکم دارم موقع پریودی اما تازگی اینا اضافه شده خبری هم از پریودی نیست الان 58 شده من چکار کنم و اینکه دوران عقدم هنوز دخترم اما می‌دونم ممکنه. از همون پیش هم اسپرم وجود داشته نمی‌دونم گیجم کمک می‌خوام   اصلا مهم نیست باردار باشم فقط نگرانم ناخواسته آسیب بزنم بهش 

سلام خانما

منم همیشه پری منظم داشتم و ۲۵ روزه بودم الان ۱ روزه عقب انداختم وحدود ۲ هفته هست که سینه هام به شدت درد میکنه و حساس شدن چک بی بی زدم امروز ظهر منفی بود. 

به نظرتون منفیه؟ یا زود تست زدم؟

سلام، منم همینجوریه 10 روزه گذشته و خبری از درد ها نیست، بجاش خستگی شدید و بی‌حالی دارم، نفسم میگیره همش، نوک سینمم حساس شده، 3 بار تست بیبی زدم منفی بود اونم از دو نوع متفاوت به فاصله 3 روز. 

آزمایش هم دادم فردا جوابش میاد، تست هم امروز مجدد زدم منفی بود. کسی تاحالا اینجوری بوده که مثبت بشه؟  آزمایش خون دقیقه؟ حتی اگه یه روز پریودم عقب زده باشه؟ من بعد یه هفته رفتم آزمایش. خیلی حس خوبی دارم کاش مثبت باشه، آخه من پیشگیری  طبیعی داشتم