2777
2789

به خاطر کلاسای انلاین پروژه بهمون دادن بعضی از از درسای عملی این استاد هم پروژه دادن و گفتن از کیلیپای ted(کیلیپایی که یک نفر میاد روی سن و از سرگذشت اتفاق یا... برای تماشاچیا میگه) باید انتخاب کنید و صحبت کنید و ویس بدید منم همینطوری که دنبال کیلیپ بودم چشمم خورد به خانومی که با اعتماد به نفس ستودنی داشت برای تماشاگران از نحو پریود شدن از اینکه شرم نیست تابو نیست صحبت میکرد منم تمام صحبتاشو نوشتم صحبت کردم و برای استادم(مرد هستن زن و بچه هم دارن) فرستادم فعلا بررسی نکرده اما اگه بکنه میگه چه دختر بی حیا یا میگه چه شجاع؟هر چی که بگه من مفیدترین کار زندگیمو کردم پریودی خجالت و یا شرم نیست این تابو رو بشکنید این عمل طبیعی بدن ما هستش ازش خجالت نکشید❌باهاش بیشتر اشنا بشید اگر پریودی نبود هیچ بشری هم نبود.

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوع قحط بود اخه

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

خجالت نمیکشیم

برای من و تمام کادر درمانم خیلی رله است

و خیلی راحت راجبش صحبت میکنم

در ضمن به شما هم افتخار میکنم دخترکم

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چند ماه پیش یه تاپیک زده شد راجب خریدن نوار بهداشتی و ما و یسری دوستان محکوم شدیم به بی حیایی چون اعتقاد داشتیم لازم نیست نوار بهداشتی رو تو پلاستیک مشکی بزاریم :)

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند

میگم نمیخاستی نحوه تولید جنین و تولد نوزاد رو توصیح بدی خخخ

من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست  ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد  ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟

واقعا شجاعی افرین

من دوساله ازدواج کردم هنوز از شوهرم به خاطر همین موضوع خجالت میکشم تاحالا صحبت دربارش نکردم🤷‍♀️

یا علی...ادرکنی...🌸 انسان با امید حتی بدون بال میتونه پرواز کنه….🍀🍀🍀

در ضمن شجاعتتون راجب صحبت کردن درباره ی پریودی رو تحسین میکنم :)

به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا      من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان !        آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان‌ با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند
چی بگم والا رشتتون چیه،،؟؟

زبان انگلیسی

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

😂ما دیگه برامون عادی شده دانشجو پزشکیم عکس شماتیک آلت هم تو گروه فرستادیم برا هم توضیح دادیم

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁