2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باسم نمیذارم کف دست مادرشوهر ولی یواشکی به مامانم میگم بعد میگم به کسی نگی فلانی حامله س 

😂😂😂😂😂 منم ب عروس عمه شوهرم میگم آخه ما عروس نیوز داریم...اون خبرهای اونور ب من میده منم خبرهای اینورو

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
ان شاءالله عزیزم شماهم دعا کن من بچم سالم باشه همین ی ساعت پیش با کمر و باس.ن خوردم زمین 15هفتمه

ان شاء الله چیزی نیست. استراحت کن.جایت درد نمیکنه خدای نکرده. اعصابم و خورد کردی .چرا مراقب خودت نیستی.   دعامیکنم به سلامت بگذرونی این دوران رو  

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
ان شاء الله چیزی نیست. استراحت کن.جایت درد نمیکنه خدای نکرده. اعصابم و خورد کردی .چرا مراقب خودت نیس ...

دخترم خونه خواب بود تا حالا تنها نذاشته بودمش رفتم کار داشتم از پله ها خوردم زمین😔 فعلا که فقط کمرم درد میکنه...اصلا نفهمیدم چی شد😢😢😢 بخیر بگذره ایشالا

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
ان شاء الله چیزی نیست. استراحت کن.جایت درد نمیکنه خدای نکرده. اعصابم و خورد کردی .چرا مراقب خودت نیس ...

ممنونم عزیزم همچنین شما صحیح و سالم بیاد بغلت

نه پیش هم بودیم اومد باهم رفتیم بیبی چک خریدیم زد مثبت بود خیلی وقته منتظر بچه بود

آخی اشکال نداره دیگ گذشت 

دخترم خونه خواب بود تا حالا تنها نذاشته بودمش رفتم کار داشتم از پله ها خوردم زمین😔 فعلا که فقط کمرم ...

استرس نداشته باش فقط .ان شاءالله که  خدا حافظش هست . یه سوره حجرات بخون.یه  خواصش هم   موندن بچه هست من هر روز میخونم.

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
استرس نداشته باش فقط .ان شاءالله که  خدا حافظش هست . یه سوره حجرات بخون.یه  خواصش هم   ...

آها ممنون عزیزم❤❤❤