2777
2789
@عسلتنها .   @فردو. @،دوست پادطاه.@ ghazalm

ش

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیگیرت هس ولی نمیاد جلو حالا تعریف کن بگو مشکلتون چیه

9 ماه رفت هر روز ی کاری میکردم تماس پیام مسدودم میکرد حرف میزد تو ذوقم میزد هر ماهههه پیامش میدادم یا ی اکانت فیک همه جااااا بلاک مسدود بودم بعد 9 ماه ی کاری کرد ک بد خورد تو ذوقم الکی بود ولی بد خورد تو پرم گوشی رو داد ب دختر جواب داد منم فک کردم خیانت کرده دلم چرکین شد ازش اعتمادم ده برابر شکست وقتی اومد چون عصبانی بودم پسش زدم ب ی روز نکشیده زنگ زدم گفتم میخوامت دوست دارم ولی دیر بود باز رفت دوباره همه جا بلاکم کرد مسدودم کرد و دوماهه ک هییییییییییچ خبری ازش ندارم بااینکه پستای من همشون واسه اونه و بیو تل واسه اونه ولی تو بیخبری تمومم اول فک میکردم میتونم فراموشش کنم و یکی دیگه رو شروع کنم ولی نشد نشدددددددددددددددددددد عااااشقشم نمیتووووووووووونم

خودتو کوچیک نکن ولش کن😒

نمیشههههههههههههههههههه مگه سادس ب حرف سادس تماااااااااااااااااااااااااااام دنیامههههههههههههههههههههه 1 سالهههههههههه نتونستم فراموشش کنم قلبم داره وایمیسته دارم دیونه میشه بستری شدن تو بیمارستان رو ب چشمم دیدم حالم بده