بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
9 ماه رفت هر روز ی کاری میکردم تماس پیام مسدودم میکرد حرف میزد تو ذوقم میزد هر ماهههه پیامش میدادم یا ی اکانت فیک همه جااااا بلاک مسدود بودم بعد 9 ماه ی کاری کرد ک بد خورد تو ذوقم الکی بود ولی بد خورد تو پرم گوشی رو داد ب دختر جواب داد منم فک کردم خیانت کرده دلم چرکین شد ازش اعتمادم ده برابر شکست وقتی اومد چون عصبانی بودم پسش زدم ب ی روز نکشیده زنگ زدم گفتم میخوامت دوست دارم ولی دیر بود باز رفت دوباره همه جا بلاکم کرد مسدودم کرد و دوماهه ک هییییییییییچ خبری ازش ندارم بااینکه پستای من همشون واسه اونه و بیو تل واسه اونه ولی تو بیخبری تمومم اول فک میکردم میتونم فراموشش کنم و یکی دیگه رو شروع کنم ولی نشد نشدددددددددددددددددددد عااااشقشم نمیتووووووووووونم
نمیشههههههههههههههههههه مگه سادس ب حرف سادس تماااااااااااااااااااااااااااام دنیامههههههههههههههههههههه 1 سالهههههههههه نتونستم فراموشش کنم قلبم داره وایمیسته دارم دیونه میشه بستری شدن تو بیمارستان رو ب چشمم دیدم حالم بده