2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 162 پست
شما احتمالاً از بچگی مشکلات زیاد کشیدی که به این نتیجه رسیدی خونه ای که توش بچه نباشه روح نداره البت ...

با احترام به نظر شما

تو این سایت خیلی ها هم میگن قبل از بچه دار شدن رابطه خوبی با شوهرشون داشتن، بعد از اومدن بچه دیگه وقتی برای همدیگه ندارن و زندگی شون سرد شده.

میخوام بگم میشه بچه نداشت و خونه با روح و مر نشاطی داشت

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ چیزا🙂خو ما بچه نیاریم پس چکار کنیم وایسیم ب ریدن ملت ب خودمون رو نگا کنیم😂

مگه هدف از زندگی فقط بچه اوردنه؟

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .

به خداراست میگه استار اگه واقعا ادعای پولداری میکنی به خاطرخداانقدربچه های بدسرپرست وجودداره خرجش کن من خودمو میگم یدونه فرزنددارم بااینکه عمرموصرفه بچه کردم بازم کمه به چی قسم گناه دارن جزعذاب چیزی نداره ازهمون لحظه‌ای که بدنیامیاد آمپول وِغیره وعذاب تاآخرعمرش 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        

اشکال ما اینه فکر می کنیم همه کاره عالم ما انسانها هستیم در صورتی که خدا همه قدرت دستش،اونه که می تونه بهترین آینده رو برای ما و بچه هامون رقم بزنه،فقط کافیه ازش بخوایم و فکرمون مثبت کنیم نه که همه چیز رو سیاه ببینیم.

ما چندساله بچه دار نمیشیم و جفتمون بشدت عاشق بچه ایم ولی از طرفی خانواده های خودمونو می بینیم و از ا ...

امیدوارم ب هرچی میخاین ‌برسین

جدا از بحث خوب  یا بد بودن ماانساندر شدن یه چیز مسلمه و اون اینکه مسئولیت بزرگیه و قبل از اقدام باید از توانایی و داشتن صلاحیت مادر شدن مطمئن بود .به قول قرآن ، انسان بار امانتی که کوهها از پذیرشش سر باز زدن رو به دوش کشید نه اینکه قبول کردن این امانت از اساس کار اشتباهی باشه  ،  اما چون در واقع سخت وطاقت فرسا بود  اکثر قریب به اتفاق انسان ها از این آزمون الهی مردود شدند و آخر آیه میگه که انسان ظلوم و جهول بود 

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
به خداراست میگه استار اگه واقعا ادعای پولداری میکنی به خاطرخداانقدربچه های بدسرپرست وجودداره خرجش کن ...

ممنون از فکر باز شما که میتونید اینطور یک بچه رو درک کنید

اشتباه شد   ماانساندر  : مادر

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
چ حرفا میزنین ینی چی اینجوری ک نسل انسان منقرض میشه اگه قرار باشه بچع نیاره هیچی الان اینجوری احساس ...

خب مگه منوتو زیر خاک نمیریم ادامه پیدا کنه یا نکنه چ‌نفعی برامون داره میشه بگین؟