2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2297 بازدید | 162 پست
فرهنگ باید بقدری قوی باشه که کسی با افکارش ک فقط برای خودش محترمه نیاد توی یه سایت بارداری ک هزار تا ...

شما هرجور دوست دارید راجب من فکر کنید اصلا برای من اهمیتی نداره اگر کسی تصمیم به کاری گرفته وقتی با قاطعیت باشه با ی حرف حالشون بد نمیشه 

شما در جایگاهی نیستید بخواهید منو قضاوت کنید نه قاضی هستید ن خدا 

شبتون خوش

انتی ناتالیسم(ضدتولید مثل)زندگی زیباست شیرینه بی بچههههه .
شما هرجور دوست دارید راجب من فکر کنید اصلا برای من اهمیتی نداره اگر کسی تصمیم به کاری گرفته وقتی با ...

کاملا حرف درستی زدید پس شما هم در جایگاهی نیستید ک بخوایید اونایی ک بچه دارن رو قضاوت کنید و بهشون بگید خودخواه 

خداحافظ 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا حرف درستی زدید پس شما هم در جایگاهی نیستید ک بخوایید اونایی ک بچه دارن رو قضاوت کنید و بهشون ب ...

چقدر پیگیری 

دقیقا موافقم 

الان همسایمون بچه داره ولی هی فامیلا گفتن نازایی ک دوباره بچه نمیاری و این حرفا.

اینم تنبلی داشت اینقد قرص و دارو خورد الان دوقلو بارداره 

و اینکهههه اینا ماهی یبار میوه میخورن و مرغ و گوشت 

هیچی ندارن 

بنظرت این بچه ها چجور میخوان بزرگ بشن؟؟؟

توی چ رفاهی؟؟ با چ خورد و خوراکی؟

فقط بخاطر حرف مردم

زندگی دروغ بود،ما برای ماشین بازی پا به زمین گذاشتیم🚘🌍🇫🇷405🇫🇷لاتِ دلفینی مامانشه🫠🤤❤️
دقیقا موافقم  الان همسایمون بچه داره ولی هی فامیلا گفتن نازایی ک دوباره بچه نمیاری و این ...

متاسفانه زیادن همچین ادمایی بهشونم بگی بهشون برمی‌خوره

برو بابا

زیاد خوب بودن ،مثل داشتن یه کروموزوم اضافیه مُنگُل تصور میشی...دوست داشتن بیجا هم همینطور!وضعیت خیلی اسفنا‌ک شده ،از فاصله طبقاتی دیگ خیلی فاصله گرفته 😑شده جرِ طبقاتی

بچه رو فقط اونایی باید بیارن که توانایی براورده کردن یکسری نیازهای اولیه اش رو داشته باشن و برای ایندشم مقداری تضمین

دست تنها تو این زندگی ادم گیر میکنه

خیلی سخته نتونی مشکل بچتو حل کنی و فقط نظاره گر باشی

اینکه بعضی ها از بچه دار شدن یه تفکر بسیار پایین و سطحی دارن ؛ دلیل نمیشه همه اینجوری فکر کنن.اتفاقا به نظر من فرزند آوری و تربیت یک نسل سازنده و جهادگر و ولایی و شیعه ی تمام عیار نه تنها خودخواهی نیست بلکه خدمت به اسلام و امام زمان هست.این مهم از هر کسی برنمیاد.اینقدر این فرزندآوری و تربیت فرزند و به بار نشستن زحمات صادقانه و مؤمنانه یک مادر به صورت جهانی موثر هست که جایگاه یک مادر مؤمن در نزد خداوند بسیار بالاست.❄

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟 
از نظرشما چرتن چون عادت دارید خودتونو گول بزنید تو همین تاپیکا دیدم هدف فرزند اوری چیه 

من کاملا باهات موافقم و تصمیم ندارم بچه ای بیارم. چون این دنیا بدتر از این حرفهاست. 

ولی خب طرز فکر همه اینجور نیست و خیلی ها هم آرزوی بچه دار شدن دارن که خب باید به نظرشان احترام گذاشت.

ولی خودم صد در صد مخالف بچه دار شدن هستم

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
من کاملا باهات موافقم و تصمیم ندارم بچه ای بیارم. چون این دنیا بدتر از این حرفهاست.  ولی خب طر ...

حرف شما متین 

ما چندساله بچه دار نمیشیم و جفتمون بشدت عاشق بچه ایم ولی از طرفی خانواده های خودمونو می بینیم و از اینده بچه ای ک قراره بیاد میترسیم ولی گفتیم فقط یکی بیاریم لااقل یکم بتونیم یه کارایی براش کنیم چون اون بچه به خواست ما اومده ماهم باید ضامن زندگیش باشیم

فقر ریشه تمام مشکلات روحی و روانی هم میشه نمیشه با فقر بچه سالم بزرگ کرد

همه چیز تعادلش خوبه،نه اونجوری که بچه نباشه نه اونجور که بی حساب و کتاب آدم بچه دار بشه،باید برای بچه وقت گذاشت.دنیا هم بد نیس ما آدما هستیم که دنیا رو بد کردیم خودمونم می تونیم درستش کنیم،زندگی خیلی زیباست هرکسی باید فکرش رو درست کنه.