سلام خانما من حدود دو ماه هستش ک ی قسمت از سینه سمت راستم درد داره دردش فقط زمانی ک لمس میکنم یا ب هر دلیلی دستم ب اون قسمت میخوره هستش خیلی نگرانم نکنه سرطان باشه جرات دکتر رفتن هم ندارم شما تجربه مشابهی داشتید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سرطان سینه شاید داری برای معاینه پیش دکتر سرطان حتما برو و سنو بگیر
قد دلداری دادی بهش
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
درد نشونه خوبیه،منم دوسال پیش متوجه درد تو سینه ی راستم شدم.سینه مو که توحموم چک کردم متوجه برآمدگی شدم.سریع رفتم دکتر وسونو دادم.کیست دارم و 6ماه یه بار باید سونو بدم.نگران نباشید وبرید دکترو یه سونو بدین
ممنون عزیزم ولی انقد مشکل رحمی داشتم و اذیت شدم واقعا دیگ تحمل استرس و دکتر ندارم
عه چ مشکلی
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚