kkzz مدیر عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 2691 عنوان درد سینه | مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 19 پست سلام خانما من حدود دو ماه هستش ک ی قسمت از سینه سمت راستم درد داره دردش فقط زمانی ک لمس میکنم یا ب هر دلیلی دستم ب اون قسمت میخوره هستش خیلی نگرانم نکنه سرطان باشه جرات دکتر رفتن هم ندارم شما تجربه مشابهی داشتید 1399/10/05 | 17:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kkzz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 2691 درد نشونه خوبیه،منم دوسال پیش متوجه درد تو سینه ی راستم شدم.سینه مو که توحموم چک کردم متوجه برآمدگی ... خیلی ممنون عزیزمشما دردتون کدوم قسمت سینه بود ی نقطه بود یا کل سینهبرا هم بیشتر سمت هاله سینه هستش
شیرینترینام عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 682 خیلی ممنون عزیزم شما دردتون کدوم قسمت سینه بود ی نقطه بود یا کل سینه برا هم بیشتر سمت هاله سینه هس ... یه نقطه بود دست که میزدم بیشترمیشد.
kkzz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 2691 یه نقطه بود دست که میزدم بیشترمیشد. عزیزم میشه بیشتر توصیح بدین اخه خیلی نگرانمکدوم قسمت بود و اینکه چند وقت طول کشید دردشبرا من نزدیک دو ماه ک متناوب زیاد و یا اینک از بین میره تو معاینه خودم هیچی حس نمیکنم
شیرینترینام عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 682 عزیزم میشه بیشتر توصیح بدین اخه خیلی نگرانم کدوم قسمت بود و اینکه چند وقت طول کشید دردش برا من نزد ... خب علائما متفاوته.من دردم خیلی کم بود و نزدیک به زیربغلم دردمیکرد