2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سبزی مخصوص گردو پنیر زرشک 😋

برای امضات از ته دل دعا کردم 

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

نسبت ایناشو نمیدونم فقط من یدونه سیب زمینی و پیاز و دو حبه سیر من رنده میکنم توش..مثلا دو نفر ده قاشق سر پر سبزی خورد شده...زرشک اگه طعم ترششو دوستداری بریز وگرن دلتو میزنه

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
نسبت ایناشو نمیدونم فقط من یدونه سیب زمینی و پیاز و دو حبه سیر من رنده میکنم توش..مثلا دو نفر ده قاش ...

میتونی عزیزم کامل بم بگی چجوری می پزی تو چند سطر برام بگی هر وقت فرصت کردید

میتونی عزیزم کامل بم بگی چجوری می پزی تو چند سطر برام بگی هر وقت فرصت کردید

میگم عزیزم

ده قاشق سبزی خوردشده

پیاز و سیب زمینی متوسط یک عدد رنده شده

سیر دو حبه رنده شده

من زرشک و گردو خورد شده نمیریزم تو میخوای بریز ببین باب میلتون هست یا ن

با دوتا تخم مرغ بزرگ یا کوچیکن تخم مرغات ۳ تا بریز

بعدشم نصف قاشق آردگندم اگه داشتی اگه ن ک نمیخواد نمک خیلی نریز امکان شور شدن کوکو سبزی خیلی زیاده فلفل و زردچوبه

بعدشم حسابی هم بزن تابه رو بزار رو گاز داغ ک شد روغن بریز بعدشم روغن داغ شد مایع کوکو رو همه رو بریز و صافش کن سرشم بزار البته دم کنی بزار ک اینطرف کوکو خودشو یکم بگیره بعد سرشو بردار بعدشم کوکوتو برگردن و نوش جان کنین

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤