2777
2789
عنوان

همسری رفت سرکار تو این سرما.....‌

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 73 پست
دلم براشون نمیسوزه.وظیفه شون ،هی لوسش میکنید🐸😕😐😁

وقتی شوهرت ازسرکار میاد حتی از خستگی جون نشستن پای سفره ام نداشته باشه جون قاشق بلند کردنم نداشته باشه دلت میسوزه

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من کارا روزانشو میگه ..همش حرف میزنه از خستگی 🥺

گناه دارن

توی غربت

هی ....

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خدا قوت بهش

ان شاالله روزی پر خیر برکت

من همسریم دیشب سرکار بود

الان اومده خوابیده

سرشو گذاشت رو بالش درجا خوابش برد

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
مردا همین یه وظیفه رو هم نداشته باشن 😐

واقعا چرا فکر میکنی همین یه وظیفه رو دارن

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
شوهر منم الهی بمیرم واسش شبها از درد پاهاش همش ناله میکنه😭😭😭

اخیی...خدایی مردا خیلی گناه دارن...البته منطورم مردای بد نیست....مردایی که واقعا زحمت میکشن و هر چی درمیارن میریزن به پای زن و بچه هاشون...خداهمشونو حفظ کنه...مردای بدم سربه راه کنه ان شالله...

خدا قوت بهش ان شاالله روزی پر خیر برکت من همسریم دیشب سرکار بود الان اومده خوابیده سرشو گذاشت رو ...

ممنونم ان شالله خدا به شما و همه دوستان سلامتی و برکت بده...

اخیی...خدایی مردا خیلی گناه دارن...البته منطورم مردای بد نیست....مردایی که واقعا زحمت میکشن و هر چی ...

توکل به خدا

ان شاءالله 😳😳😳

خدا زن داداش خل منم کنار اینا شفا بده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

آخه بیشتر زحمتا رو دوش خانماس 

ولی واقعا این طور نیست

داداشم تازه نامزد کرده کاگره طفلی تو این  سرما تو شهر خودمون اصلا کار نیست مجبور شد مجردی تنهایی بره یه شهر دیگه با ۵ نفر دیگه تو کانکس برن کارگری😣تو این سرما غریب تنها خودش عذا بپزه ظرف بشورن همه کار میکنه از ساعت ۶ صبح تا ۶ عصر هم سر کاره طفلی خیلی دل تنگه ولی چه می شه کرد

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋