ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینا تازه اول زندگین که اینجور ممنون دار کارکردن شوهراشونن شایدم خودشون کلفت دارن تو خونه زحمتی نمی کشن و خونه دارن برای همین زحمت شوهر خیلی به چشمشون میاد
تشت آب و نمک دریا درس کن براش 15دقیقه پاهاشو بزاره نمک دریا کل خستگی ودرد پارو از بین میبره
جدی؟
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اینا تازه اول زندگین که اینجور ممنون دار کارکردن شوهراشونن شایدم خودشون کلفت دارن تو خونه زحمتی نمی ...
عزیز من ده ساله ازدواج کردم دوتاپسرم دارم یکی ۵ ساله یکی ۵ ماها درسته خانه دارم ولی وقت سر خاروندن هم ندارم...بین این همه تاپینک که از مردا بد میگن خواستم یه تاپینگ خوب واسه مردای خوب بزنم...به نظزم بعضی موقع ها به روزمرگی عادت میکنیم و قدرشونو نمیدونیم البته منظورم به خودمه عزیز
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓
اینا تازه اول زندگین که اینجور ممنون دار کارکردن شوهراشونن شایدم خودشون کلفت دارن تو خونه زحمتی نمی ...
ما 8ساله ازدواج کردیم
من الان داشتم ب خودم میگفتم لعنت ب روزایی ک تو سرما میرفتم سرکار.الهی برن دیگه برنگردن.واقعا سرده
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
روغن سیاهدونه بگیر اصلیشو پاهاشو ماساژ بده معجزه میکنه من از بچگی قلم درد وحشتناک داشتم همیشه پارسال ...
حتما میگیرم
ممنونم از کمکتون🙏🙏🙏