2777
2789
عنوان

چه خبرتوههههههه😐

544 بازدید | 35 پست

تاپیکا همش شده شوهرم فحش داده

شوهرم خیانت کرد

شوهرم قهر کرد

از طلاقم پشیمونم

شوهر خسیسه

شوهر شوهر شوهره 😐  دیگه خبری از،خواهرشوهر هم نیس😕

ول کنید این شوهرارو زیاد خودتونو درگیرشون کردینا😕پیر نکنید خودتونو😐😑 بیاید ببینم در چ حالین چرا بیدارین  چ خبرا چ میکنید با کرونای جهش یافته😒

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

هیچی والا میخوام‌برم حموم 

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منه بدبخت که طرف هنوز شوهرمم نیس چهار ساله منو علاف کرده و هرروز یه ادای جدید درمیاره چی بگم

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
منه بدبخت که طرف هنوز شوهرمم نیس چهار ساله منو علاف کرده و هرروز یه ادای جدید درمیاره چی بگم

کات فور اور

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

تو تاپیکت بودم اتفاقا توهم میخای بری قاطی شوهر دار فردا  بیای تاپیک بزنی زخمیمون کنی😢

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
هیچی والا میخوام‌برم حموم 

الان😨؟

تو تاپیکت بودم اتفاقا توهم میخای بری قاطی شوهر دار فردا  بیای تاپیک بزنی زخمیمون کنی😢

یسسسس😎

اگه بشه دیگه😔

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
تا الان داشتم کتاب میخوندم  الان تموم شد  رفتم یه بشقاب خیار شستم آوردم دارم خرچ خرچ توی ...

نوش😍

اتاق کاری؟ چکارن مگه