2777
2789
عنوان

چه خبرتوههههههه😐

544 بازدید | 35 پست

تاپیکا همش شده شوهرم فحش داده

شوهرم خیانت کرد

شوهرم قهر کرد

از طلاقم پشیمونم

شوهر خسیسه

شوهر شوهر شوهره 😐  دیگه خبری از،خواهرشوهر هم نیس😕

ول کنید این شوهرارو زیاد خودتونو درگیرشون کردینا😕پیر نکنید خودتونو😐😑 بیاید ببینم در چ حالین چرا بیدارین  چ خبرا چ میکنید با کرونای جهش یافته😒

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤

هیچی والا میخوام‌برم حموم 

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منه بدبخت که طرف هنوز شوهرمم نیس چهار ساله منو علاف کرده و هرروز یه ادای جدید درمیاره چی بگم

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
منه بدبخت که طرف هنوز شوهرمم نیس چهار ساله منو علاف کرده و هرروز یه ادای جدید درمیاره چی بگم

کات فور اور

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

تو تاپیکت بودم اتفاقا توهم میخای بری قاطی شوهر دار فردا  بیای تاپیک بزنی زخمیمون کنی😢

❤وَ تُ پناهی در هر پیشامد بد...✨❤                          ❤ ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ  ❤                                  ❤ میشه برا موفقیتم دعا کنید❤
هیچی والا میخوام‌برم حموم 

الان😨؟

تو تاپیکت بودم اتفاقا توهم میخای بری قاطی شوهر دار فردا  بیای تاپیک بزنی زخمیمون کنی😢

یسسسس😎

اگه بشه دیگه😔

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
تا الان داشتم کتاب میخوندم  الان تموم شد  رفتم یه بشقاب خیار شستم آوردم دارم خرچ خرچ توی ...

نوش😍

اتاق کاری؟ چکارن مگه