مامان،مهدیار مدیر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 عنوان فلافل | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست من یک کیلو نخود رو خیس کردم واسه فلافلمیخوام اضافه نخود روچرخ کنم بزارم فریزرسوالم اینه فقط نخود چرخ کنم برازم یا بقیه مواد هم مخلوط کنمواینکه آیا خراب میشه بزارم فریزر یا نهتا حالا فریزر نزاشتم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙 1399/10/05 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسر_مغرور_پرواز عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1326 دستور پخت فلافل رو میگی عزیزم نخود که خیس کردید چرخ میکنید چند حبه سیر و پیاز رنده میکنیده ادوبه فلفل و نمک کمی زرد چوبه قاطی میکنید موقتا اکانت دست منه
مامان،مهدیار مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 فلافل رو چندبار چرخ کن بعد بهش پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک و ادویه مخصوص فلافل و کنجد میزنم واق ... ممنون عزیزم منم اینا رو میریزم آردم میریزم ولی کنجد تا حالا نریختمامتحانش میکنم لطف کردی 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مامان،مهدیار مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 نخود که خیس کردید چرخ میکنید چند حبه سیر و پیاز رنده میکنیده ادوبه فلفل و نمک کمی زرد چوبه قاطی میکن ... ممنون گلم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
aviiiiiiin عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 9120 منطورت فلافل اماده و سرخ شده هست بعد دوباره داع میکنی هر وقت خواستی اره عزیزم اونایی رو که میخوام فریز کنم کمتر سرخ میکنم بعد میذارم تو توستر یکم طلایی شد میارم استفاده میکنم چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
مامان،مهدیار مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 نخود رو دو الی سه روز میذارم خیس بخوره بعد دوبار با یه پیازو یه حبه سیر و یه سیب زمینی خیلی کوچیک چر ... ممنونم گلم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مامان،مهدیار مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 اره عزیزم اونایی رو که میخوام فریز کنم کمتر سرخ میکنم بعد میذارم تو توستر یکم طلایی شد میارم استفاده ... مرسی😍 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
mo_da عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 1793 ممنون عزیزم منم اینا رو میریزم آردم میریزم ولی کنجد تا حالا نریختم امتحانش میکنم لطف کردی خواهش میکنم عزیزم ... نوش جانتون.اینطوری مثل فلافل مغازه ها میشه.راستی شنیدم بعضی ها باقلا هم بهش میزنن و خوشمزه میشه ولی تا حالا خودم امتحان نکردم. تا خدا هست ... زندگی هست 😊
مامان،مهدیار مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 نخودتو چندبار چرخ کن . بهش یه سیب زمینی آبپز بزن . بکین پودرم بزن .به علاوه ادویه .. مرسی😍 سیب زمینی ابپز وا نمیره خام زدم ولی پخته امتحان نکردم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مامان،مهدیار مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 خواهش میکنم عزیزم ... نوش جانتون. اینطوری مثل فلافل مغازه ها میشه. راستی شنیدم بعضی ها باقلا هم به ... بافالی رو منم شنیدم ولی تست نکردم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
ژله_بستنی_انار عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 4129 مرسی😍 سیب زمینی ابپز وا نمیره خام زدم ولی پخته امتحان نکردم خواهش برای من که تاحالا وا نرفته .. من بخاطر بافت نرمش میزنم. میتونی یک قاشق آرد و یک قاشق آرد نخود چی بزنی من این کارو میکنم 🐻صعود به گروه نارنجییی🐻 تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰ وزن هدف ۷۰کیلو قد۱۶۷🤹♀️
مامان،مهدیار مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 نخود + ی پیاز بزرگ + سیب زمینی متوسط +یکم جعفری + یک تا دو حبه سیر چرخ کن(فقط برا مصرف همون مو ... خوب شد گفتی من قبل جعفری میریختم ولی الان یادم نبود با جعفری خوشمزه ترهممنون گلم 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
مامان،مهدیار مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65526 خواهش برای من که تاحالا وا نرفته .. من بخاطر بافت نرمش میزنم. میتونی یک قاشق آرد و یک قاشق آرد نخود ... 👌 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙