2777
2789
عنوان

سیسمونی 😻🤰📷

377 بازدید | 30 پست

من دوقلو باردارم یه دختر یه پسر هفته ۱۶ هیچ ایده ایم ندارم به کمکم بشتابید😪عکس بزارید ایده بدین چو کنم 😶

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بری فروشگاه سیسمونیا ایده خودش میاد  خیلی خووووبهبهه 🤩

تو کرونا میتدسم استراحت مطلقم هستم😔😔

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉

ان شاءالله که بسلامت بگذرونی این دوران رو.   ‌منم  دوتاست   ۸هفته و ۵ روز  .   نمیدونم جنسیتشون چیه   تو ۶ هفته و ۶روز گفتن قلب تشکیل شده  دیگه سنو گرافی نرفتم تا  غربالگری

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
تو کرونا میتدسم استراحت مطلقم هستم😔😔

اها خب نت سرچ کن فروشگاههای انلاین و اینا سفارش بزن

سخت ترین تصمیم زمانیه که باید بین اون چیزی که درسته، و اون چیزی که تو رو خوشحال می‌کنه، یکی رو انتخاب کنی❄💔....
اها خب نت سرچ کن فروشگاههای انلاین و اینا سفارش بزن

اره اینم فکر خوبی چند تا دیدم خیلی شلوغ بود من ساده دوس دارم قبلا تو بالسا یه مدل دیدم ولی برای دوقلو ها نیستش😪😪

میشه از تغذیه و وضعیت تون بپرسم  اخه من به خیچگس نگفتم  یه بار بارداری با شکست داشتم خیلی  خانواده ناراحت شدن  ایندفعه به کسی نگفتم تا غربالگری اول و برم بعد

👶👱‍♀️👶👩‍🧔⚘⚘خدایا ارامش قلبم  تویی.
منم میخوام😭😭😭😭

خیلی سخته سختیش از بارداری شروع میشه تا..

خیلی سخته سختیش از بارداری شروع میشه تا..

سختیش مهم نیست من میخوام خدایا کجا سرت گرمه یه نگاهی یه حرکتی چیزی😔

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
سختیش مهم نیست من میخوام خدایا کجا سرت گرمه یه نگاهی یه حرکتی چیزی😔

من پیگیر شما بودم که بچت سقط شده من سقط داشتم و متاسفانه ۲ سال بعدش باردار شدم ولی برات دعا میکنم دامن شما هم سبز بشه😔😔

من پیگیر شما بودم که بچت سقط شده من سقط داشتم و متاسفانه ۲ سال بعدش باردار شدم ولی برات دعا میکنم دا ...

الهی امین هر چی میگذره بیشتر افسرده میشم

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
الهی امین هر چی میگذره بیشتر افسرده میشم

نه عزیزم به خودت روحیه بده من ۶ ماه بعد ازدواج باردار شدم تو ۷ ماهگی بند ناف پیچید دور گردن بچم بمیرم براش از بین رفت حالم هر روز بدتر میشد تا الان که فهمیدم دوقلو باردارم