2777
2789
عنوان

سیسمونی 😻🤰📷

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 30 پست
نه عزیزم به خودت روحیه بده من ۶ ماه بعد ازدواج باردار شدم تو ۷ ماهگی بند ناف پیچید دور گردن بچم بمیر ...

بدتر اینکه نشونم دادنش

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
بدتر اینکه نشونم دادنش

شما چند ماهگی بچت سقط شد چرا بهت نشونش دادن من همسرم بچرو دیده بود ولی من نه خدا سر گرگ بیابون نیاره😓😓

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند ماهگی بچت سقط شد چرا بهت نشونش دادن من همسرم بچرو دیده بود ولی من نه خدا سر گرگ بیابون نیاره ...

20 هفتگی علتشو نفهمیدن گفتن رحمت شله

ولی خونریزی داشتم رفتم بیمارستان تو بیمارستان یکی از پرستارا ترسوندم 

خودم فکر میکنم از استرس و ترس زیادم بوده البته ناشکری مادربزرگ شوهرم که چرا پسر نشده تو اعصاب خوردیام بی تاثیر نبود

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

خودم دیدمش موقع سقط تازه موهاش داشت در میومد کامل کامل بود صورتش تپل بود نمیدونم چرا منی که از بچه تا چهل روزگی بدم میاد انقدر چهرشو دوست داشتم 

20 هفتگی علتشو نفهمیدن گفتن رحمت شله ولی خونریزی داشتم رفتم بیمارستان تو بیمارستان یکی از پرستارا ت ...

ای وای عزیزم من سر بچه قبلیم از شدت مشکلات بچم از دستم رفت ۶ ماه بعد ازدواجم بود مادرشوهرم میگفت خیلی زود بود تو بچه اووردی بچه من پابندت بشه (اخه من تنهایی حامله شده بودم) دقیق یادمه همشم میگفت ناز میکنی کار نمیکنی بلند شو هی گفت گفت منم بلند شدم یکم به کارا رسیدم بعدش رو مبل خوابم برد نمیدونم چون بد خوابیدم و این ور اون ور شدم بند ناف پیچید دور گردن بچه یا از کار انقدر رو اعصابم رفت که نگو من که نمیبخشمش احساس کردم بچه دیگه تکون نمیخوره درم داشتم یکمم لخته خونم داشتم خیلی کم رفتیم بیمارستان سونو گفت بچه خفه شده بنده ناف پیچیده دور گردنش به من نگفت اون ور به همسرم گفت که بیاد اروم به من بگه چون دیده بود حالم خیلی بده من شنیدم و تنها صحنه ای که یادمه اینه که دیدم شوهرم داره میزنه تو سر خودش دیگه چیزی ندیدم وای خدا یاداوری این صحنه برام سخته

دوقلو باردارم یه دختر یه پسر نمیتونم تیکر بارداری بزنم نمیاد 😔😔اشکال نداره میشه برا سلامتی نی نی هام یه صلوات بفرستی ممنونم😉😉
خودم دیدمش موقع سقط تازه موهاش داشت در میومد کامل کامل بود صورتش تپل بود نمیدونم چرا منی که از بچه ت ...

من بچرو ندیدم ولی همسرم دیده بودتش و حالش از من بدتر بود مدت ها با مادرش قهر بود الانم که باردار شدم سعی میکنه خودش پیشم باشه چون من هفته پیش خونریزی افتادم😪مادرش چند روز پیشا میگفت حالا دوقلو چرا انگار دست من بوده ولی خودم و همسرم خوشحالیم و خودمم یکم از حال افسردگی اومدم بیرون

ای وای عزیزم من سر بچه قبلیم از شدت مشکلات بچم از دستم رفت ۶ ماه بعد ازدواجم بود مادرشوهرم میگفت خیل ...

خیلی سخته خیلی😔

من بچرو ندیدم ولی همسرم دیده بودتش و حالش از من بدتر بود مدت ها با مادرش قهر بود الانم که باردار شدم ...

خدا نسل ادمایی که انقدر رو مخن و منقرض کنه

خدا نسل ادمایی که انقدر رو مخن و منقرض کنه

واقعا من که نمیگذرم

من بچرو ندیدم ولی همسرم دیده بودتش و حالش از من بدتر بود مدت ها با مادرش قهر بود الانم که باردار شدم ...

چقدر بیشعوره مادرشوهرت....ببخشیدا...حرصم گرفت از دستش

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
چقدر بیشعوره مادرشوهرت....ببخشیدا...حرصم گرفت از دستش

بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی الانم دست از سرم بر نمیداره من یه سگ دارم تو خونه یه بار دیدم داره میزنتش یکی نیست بگه به تو چه میگه این سگ و بنداز بیرون بچت میوفته با اینکه میاد شکمم و لیس میزنه میخواستم بهش بگم تو اینجا نیای اتفاقی نمیوفته

بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی الانم دست از سرم بر نمیداره من یه سگ دارم تو خونه یه بار دیدم داره م ...

ببخشید من تاپیکاتو خوندم یه جایی کفته بودی خونریزی داری...من از 26اسفند تا حالا لک بینی دائم و مستمر دارم و عذر میخوام دستشویی که میرم دو سه قطره خون ازم میچکه...شیاف هم تاثیر نداره...خونریزیه شما در چه حدی بود؟؟من نگرانم ..10 هفته هستم تازه

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
ببخشید من تاپیکاتو خوندم یه جایی کفته بودی خونریزی داری...من از 26اسفند تا حالا لک بینی دائم و مستمر ...

عزیزم خطرناک من خودم لخته خون داشتم سریع رفتم دکتر جفت اسیب دیده بود شما هم اگر شیافت جواب نداده سریع برو دکتر ممکنه خطرناک باشه شما چه شیافی استفاده میکنی من خودم پروژسترون استفاد میکردم

عزیزم خطرناک من خودم لخته خون داشتم سریع رفتم دکتر جفت اسیب دیده بود شما هم اگر شیافت جواب نداده سری ...

منم پروژسترون ولی ببخشید مقعدی میزنم ....یه بنده خدایی گفت واژینال بزن...جرئت نکردم

عزیزم خطرناک من خودم لخته خون داشتم سریع رفتم دکتر جفت اسیب دیده بود شما هم اگر شیافت جواب نداده سری ...

25فروردین باید برم ان تی....هی دلم میخواد این روزا برم سونو خیالم راحت شه باز میگم ولش کن