2777
2789
عنوان

رفتار جاری

133 بازدید | 6 پست

با جاری کوچیکم تو یه ساختمون هستیم امروز وقتی از بیرون بر می‌گشتم جاریم داشت در خونه با دوستش حرف میزد؛ همینکه ماشین ما رو دید تا من اومدم پیاده بشم در رو بست رفت تو خونه که یه وقت مجبور نشه با من سلام علیک کنه. تازه باهم قهری چیزی هم نیستیم... شما بودین چطوری برخورد می کردین با اینطور آدمی؟؟

مثل خودش برخورد میکردم

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچی خب حوصله احوال پرسی نداشته،واسه هممون پیش میاد،منم با جاریم توی یه ساختمونم ولی اصلاً کاری به کار هم نداریم با اینکه خیلی همدیگه را دوست داریم،اینطوری خیلی بهتره

دوستت داریم امام مهربانی ها...
هیچی خب حوصله احوال پرسی نداشته،واسه هممون پیش میاد،منم با جاریم توی یه ساختمونم ولی اصلاً کاری به ک ...

یعنی همدیگه رو ببینید در رو می ببندید میرین تو خونه؟! 🙄🙄 واقعا این مودبانه س؟؟

یعنی همدیگه رو ببینید در رو می ببندید میرین تو خونه؟! 🙄🙄 واقعا این مودبانه س؟؟

خب حوصله حرف زدن نداشته،شاید وسط حرفش بوده و نباید حرفاشونو می‌شنیدی،شاید ناراحت بوده یا عصبانی و نمی‌خواسته شما بفهمی،مودبانه که نیست ولی گیر نده حالا،بیخیال

دوستت داریم امام مهربانی ها...