2777
2789
عنوان

نامزد مذهبیم در مهمونی مختلط

888 بازدید | 25 پست

سلام 

دو روز قبل صمیمی ترین و عزیز ترین دوستم که حدود ۱۵ ساله با هم دوستیم باهام تماس گرفت و از من خواست که توی جشن تولدش که دوست پسرش براش تدارک دیده و به صورت مهمونی مختلط هم که در باغ برگزار میشه به همراه نامزدم شرکت کنیم . خوب من از روحیات نامزد مذهبی و بچه مثبت خودم اطلاع داشتم و به دوستم گفتم که ما نمیتونیم بیایم .

اما دوستم انقدر گریه و التماس کرد که مجابم کرد که با نامزدم برای رفتن به مهمونی صحبت کنم . وقتی که به نامزدم گفتم ، خیلی ناراحت شد و گفت که چرا من با دوستی رفت و آمد میکنم که دوست پسر داره و خلاصه بحثمون شد و گوشی رو روی نامزدم قطع کردم . هر چقدر که دیگه نامزدم بهم زنگ زد دیگه جوابش رو ندادم . امروز صبح بهم پیام داد و گفت که باشه میام من با تو جهنم هم میام .

وقتی که پیامش رو خوندم خیلی خوشحال شدم و به دوستم گفتم که ما هم بعد از ظهر میایم .

تا بعد از ظهر خیلی استرس داشتم که نامزدم بیاد اونجا و آبروم رو ببره و با پیراهن شلوار پارچه ایش که شبیه بسیجی هاست اونجا حسابی ضایع باشه .

اما وقتی که اومد دنبالم که بریم ، حسابی به خودش رسیده بود و تا حالا اینجوری ندیده بودمش ویک دسته گل بزرگ خریدبود و همچنین و یک نیم سکه بهم داد و گفت که چون دوست ۱۵ سالته باید یک کادوی خوب بهش بدیم و حسابی شرمندم کرد.

وقتی که رفتیم اونجا اولش یکم معذب بود و یک گوشه نشسته بود اما وقتی که دوستم به دوست پسرش گفت که بره پیش نامزدم و بهم معرفیشون کرد دیگه نامزدم و دوست پسر دوستم خیلی با هم به طرز عجیبی صمیمی شدند . بعد از مدتی دیدم که از قسمتی که آقایون نشسته بودند صدای بگو و بخند بلندی میاد ، دقت که کردم دیدم نامزد من شده مجلس گرم کن جشن تولد دوستم و همه محو صحبت های نامزد من بودند . یعنی دهنم باز مونده بود که این نامزد منه !!!!!!! همه میومدند و بهم میگفتند که عزیزم بابت انتخابت بهت تبریک میگیم . بعد از این که همه مهمون ها رفتند ،دوستم و دوست پسرش به نامزدم اصرار میکردند که شب بمونیم اونجا و کباب راه بندازن ، نامزدم هم که با اونها خیلی صمیمی شده بود گفت باشه میمونیم . اما من با هزار مصیبت و بهونه قبول نکردم که شام بمونیم . الهی فدای نامزدم بشم که امروز سنگ تموم برام گذاشت و حسابی سرافرازم کرد جلوی همه .توی راه موقع برگشتن نامزدم بهم گفت که دوستت و دوست پسرش واقعا خوبند و حیفه که اینجوری دوست بمونند و باید کاری کنیم که زودتر برند سر خونه زندگیشون و شرعی و به صورت حلال با همدیگه باشند . حسابی شرمنده نامزدم شدم و نمیدونم که چه جوری رفتار زشت دیروزم رو که بهم زنگ میزد و از روی ناراحتی جوابش رو نمیدادم جبران کنم . خیلی عذاب وجدان دارم به خاطر رفتارم با نامزدم ، الهی که فداش بشم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا هی تاپیک تکراری میزنی؟!!!!!

مشکوکی ها

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

چه رمانی بود

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

عزیزم همین که راجع به ظاهر ساده و به اصطلاح بسیجی طورش اونجوری حرف زدی یعنی نامزدت رو قبول نداری و خجالت میکشی که خود واقعیش رو به بقیه نشون بدی

شما اگر عاشق واقعی باشی همسرت رو همونطوری که هست میپذیری و با افتخار به همه نشون میدی

هرچند که قصه تو باور نکردم

تو نبین، تو کور شو، تو نگاه نکن... برای یک بی حجاب یا بدحجاب فقط "آزادی خودش" محترم است؛ آزادی بقیه اهمیتی ندارد. _______________________________ با استفاده کردن از کلمه پارتنر یا شریک جنسی، چیزی از زشتی و عذاب ابدی گناه بزرگ " زنا " کاسته نمی شود.

❤❤❤❤

بمونید براهم 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای