2777
2789
عنوان

ای وی اف

618 بازدید | 61 پست

سلام من امروز روز ۱۴انتقالمه دیگه بی بی نزاشتم روز ۹گذاشتم منفی بود شنبه ازمایش خون دارم خیلی دردای قبل پری دارم😭دقیقا مثل دفه قبل ولی تخمدان چپم چندروزه خیلی درد میکنه

اگه زبونم لال نگرفته باشه اینسری چه خاکی توسرم بریزم من دفه بعد دیگه چیکار کنم مثبت شه اینسری بلاست گذاشتن واسم خراش زدن دیگه چیکار کنم سوراخ شدم انقدر امپول میزنم دو سه روزه گاه گاهی معده درد میگیرم با تخمدانم یه طرف سمت چپ درد دارم میشه به این علائم دل خوش کنم خیلی نابودم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که علاعم پری داری خوبه ایشالا بارداری گلمعلاعم پری و بارداری شبیهه

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

درخواست دادم بهم پیام بده 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

عزیزم چراانقد ناامیدی کسی که میره ای وی اف باید باروحیه قوی و امیدواری بره جلو توکل کن به خدا انشاالله مامان شدی

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
روز ۹ خیلی زوده عزیزم امیدداشته باش فردا برو یه بی بی دیگه امتحان کن ایشالاه مثبتی

اصلا نمیتونم میگم زبونم لال اگه منفی باشه یه بار ازمایش خون میفمم یه شوک میخورم نه همش داغون شم

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
عزیزم چراانقد ناامیدی کسی که میره ای وی اف باید باروحیه قوی و امیدواری بره جلو توکل کن به خدا انشاال ...

اخه خدا واقعا دیگه حق کسایی که میرن دنبال بچه واخرین راه درمان رو میرم رو باید دیگه بده مگه ماچقدر میتونیم دارو استفاده کنیم دیگه کم اوردم 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اصلا نمیتونم میگم زبونم لال اگه منفی باشه یه بار ازمایش خون میفمم یه شوک میخورم نه همش داغون شم

ببین با این حجم نگرانی و استرس تو اگه حامله هم باشی واسه کوچولومون بده که 

توکل بخدا اگه مثبت بودی خبرم کن منم میخوام میکرو کنم😍😍😍

ممكنه توضيح بدين براي يه بارانتقال چنتا آمپول زدين؟ عارضه هم داشتين؟ من تازه ميخوام نوبت بگيرم

نزدیک ۶۰تا امپول عوارض حالا که زوده مشخص شه

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اخه خدا واقعا دیگه حق کسایی که میرن دنبال بچه واخرین راه درمان رو میرم رو باید دیگه بده مگه ماچقدر م ...

میدونم چی میگی خداحواسش بهت هست عزیزم نگران نباش

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲