2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 61 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین با این حجم نگرانی و استرس تو اگه حامله هم باشی واسه کوچولومون بده که  توکل بخدا اگه مثبت ...

خدارقسمت هیچکس که واقعا لایق مادر شدنه حال من رو نبینه میدونم استرس بده ولی ما زنای منتظر خیلی زجر کشیده و داغونیم چه کنم استرس همش میاد سراغم بااینکه ازش فراریم شوهرم خیلی گناه داره خسته شده میفهمم ولی هیچی نمیگه خیلی ترس داره نزدیک چهارساله تقریبا هرماه یا ماهی چندبار من دکتر میرم واقعا داره واسم سخت میشه دیگه

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم دو هفته دیگه انتقال دارم متاسفانه با یک جنین

انشاءالله همون یه دونه میگره واست عزیزم واسه خدا کاری نداره اصلا پیام منم نخون ناامید شیا خدا بخواد میشه فقز بسپر به خودش که دکتر دکترهاس 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
انشاءالله همون یه دونه میگره واست عزیزم واسه خدا کاری نداره اصلا پیام منم نخون ناامید شیا خدا بخواد ...

ممنون از دعاتون انشالله شما هم موقق شید. گرید جنینتون چنز بود؟  و چندمین بارتون بود. من همین یه دختر برام موند گریدشم a,  اولین باره

ممنون از دعاتون انشالله شما هم موقق شید. گرید جنینتون چنز بود؟  و چندمین بارتون بود. من همین یه ...

گریدام ab دکتر گفت خوبه سه تا انتقال دادم دفه دوممه چرا یه دونه کلا یه دونه تشکیل شد واستون

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻