2789
عنوان

شوهرم

268 بازدید | 22 پست

بچه ها شوهر شمام اینطوریه؟

مال من اصلا نمیره تو یخچالو باز کنه ببین توش چی هست اگه خونه نباشم نمیره غذا از تو یخچال برداره داغ کنه بخوره بعد میاد غر میزنه تو برام غذا درست نکردی یا یه میوه برنمیداره بخوره همه چیو باید حاضر اماده بیارم جلوش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مثل شوهر من ولی من کیف میکنم براش میوه پوس میکنم

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

شوهر من همش سریخچاله بیشتراز من خبر داره توش چیه انقدر که شکموعه 

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...

شوهر خواهرم اینجوریه باید فقط بذاری جلوش تا بخوره منم همیشه خواهرمو بابت این موضوع فحش میدم 😒

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

نه والا ،زیاد پیش نیومده برای غذا خونه تنها باسه ولی اگه باشه بهش میگم فلان چیزو گذاشتم میخوره، ولی میوه و تقلات تا دلت بخواد خودش میاره، واسه ما هم آماده میکنه انار دون میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت