مال من اصلا نمیره تو یخچالو باز کنه ببین توش چی هست اگه خونه نباشم نمیره غذا از تو یخچال برداره داغ کنه بخوره بعد میاد غر میزنه تو برام غذا درست نکردی یا یه میوه برنمیداره بخوره همه چیو باید حاضر اماده بیارم جلوش
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
شوهر خواهرم اینجوریه باید فقط بذاری جلوش تا بخوره منم همیشه خواهرمو بابت این موضوع فحش میدم 😒
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد
نه والا ،زیاد پیش نیومده برای غذا خونه تنها باسه ولی اگه باشه بهش میگم فلان چیزو گذاشتم میخوره، ولی میوه و تقلات تا دلت بخواد خودش میاره، واسه ما هم آماده میکنه انار دون میکنه
این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت