2777
2789
عنوان

شوهرم حالمو بهم ميزنه

330 بازدید | 22 پست

رفتاراش حالمو بهم ميزنه اول كه باهاش ازدواج كردم خيلى با شخصيت بود مثله به جنتلمن رفتار ميكرد الان حالمو بهم ميزنه مدام با من بحث ميكنه مثله زنها خرف ميزنه محبت كردن بلد نيست فقط كل كل ميكنه بامن مادرش زن بى سواديه و خرافاتي كه روش خيلى تاثير ميزار مدام دوست داره ادايه مادرشو دربياره كه مادرش خوشش بياد جلبه توجه ميكنه براى مادرش كارى با رفتارش كرده با من كه اصلا بهش حس ندارم احساس ميكنم با پيرمرد دارم زندگى ميكنم ماهى يكبارم باهاش رابطه ندارم روحيه ندارم به خودم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عزیزم اول که اون با شخصیت بود شمام صبور و عاشق بودی حالا گویا هر دو عوض شدین شما بشو اون ادم قبلی شاید ایشونم تغییر رویه بده 

مادرشو تحقیر نکن وقتی به دیگران توهین و تحقیر میدیم باز خوردی جر بدرفتاری نمیبینیم

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

مشاور کارت و حل میکنه نمیدونم چی بگم کاقعا😱امان از معضی مادرشوخرا

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
خوب عزیزم اول که اون با شخصیت بود شمام صبور و عاشق بودی حالا گویا هر دو عوض شدین شما بشو اون ادم قبل ...

نه عزيزم لايق اين تحقيره زنى كه به پسرش ياد ميده براى زنت هيچي نخر 

خوب عزیزم اول که اون با شخصیت بود شمام صبور و عاشق بودی حالا گویا هر دو عوض شدین شما بشو اون ادم قبل ...

بعضیا واقعا لایق احترام نیستن عزیزگ

الا من ایشونو درک میکنم چون یک مادرشوهر ب همین بدی دارم

ندانم گرا....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792