2777
2789
عنوان

شوهرم حالمو بهم ميزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 22 پست
خوب عزیزم اول که اون با شخصیت بود شمام صبور و عاشق بودی حالا گویا هر دو عوض شدین شما بشو اون ادم قبل ...

من عاشقتم میدونستی؟؟؟چند ساله کامنتاتو میبینم و لذت میبرم

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
نه عزيزم لايق اين تحقيره زنى كه به پسرش ياد ميده براى زنت هيچي نخر 

خوب شما لایق این رفتارا نیستی 

ایشون که خیلی کار بدی میکنه درست ولی رفتار اونو اصلا نمیشه کنترل کنی خودت باید جوری رفتار کنی که این سم پاشی ها بیفایده باشه

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشقتم میدونستی؟؟؟چند ساله کامنتاتو میبینم و لذت میبرم

دل به دل راه داره😘😘😘😘😘

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

استارتر درک وفهم با سواد و بی سواد نداره  شاعر میگه عالم بی عمل مثل زنبور بی عسل میمونه  باز هم حداقل رعایت کردن خوبه طرز فکر تو مشکل داره

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن
ببخشيد من نميدونستم شما درس خونديد بهتون برخورد شرمنده

به من برنخورده به اونهایی که بیسواد هستن تو تاپیک زدی مادرش بیسواده یعنی توهین به همه اونهایی که درس نخوندن اول به معنای کلمات بنگر و بعد تایپ کن 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

اخلاق و رفتار با درس خوندن بدست نمیاد  

واسه مشکل زندگیت که انشالله زود برطرف بشه  خودت پیش قدم باش واسه شوهرت  و تو زندگی مشترک اصلا این حرفها نداریم شاید مشکل روحی و جسمی داره ببرش دکتر 

یا خودت تیمارش کن