2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 29 پست
بلع من دستیار ارتودنسی هستم.یا باید از نکهدارنده استفاده میکرد یا فیکس ک همون سیم پشت دندون میذارن ب ...

ببخشد میپرسم   نگهدارنده تا چه مدت میمونه؟و اگه خودتون بودید حاضر بودید روش لمینت استفاده کنید؟دندانها بعدا خراب نمیشند؟

بلع من دستیار ارتودنسی هستم.یا باید از نکهدارنده استفاده میکرد یا فیکس ک همون سیم پشت دندون میذارن ب ...

ببخشید  فقط دو تا از دندون های پیش خیلی جلو امده 

بنظرتون متخصص زیبایی میتونه درست کنه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اون سیم بهتر هست یا نگه دارنده؟ چون من اخرای ارتودنسیم هست دیگه.. ممنون میشم اطلاعات بهم بدین. 🌹

خب چند سال باید نگه دارنده استفاده کنیم؟؟ یعنی با نگه دارنده دیگه برنمیگردن؟ 

نه دیگه برنمی گرده  دکتر من بهم گفت تا یک سال استفاده کنیم 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
شما چند سال ارتودنسی داشتین؟ 

من یک سال ارتودنسی داشتم 

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
شما چند سال ارتودنسی داشتین؟ 

الان هم دارم نگهدارنده استفاده می کنم

من دو سال و خرده ای رسیده. هنوزم تموم نشده. خسته شدم 

آره خسته کننده است حق داری من یه سال کمتر باز کردم با اینکه وضعیت دندون هام افتضاح بود 

ببخشد میپرسم   نگهدارنده تا چه مدت میمونه؟و اگه خودتون بودید حاضر بودید روش لمینت استفاده کنید؟ ...

نگهدارندع باید مرتب مخصوصا موقع خواب استفاده بشه طبق دستور دکتر.حداقل۲سال.من ترجیح میدم اکر دندون بعد از ارتودنسی مرتب شدع باشه لمینیت نکنم مخصوصا اکر سن دخترتون کمه

میترسم هی بگم خدایاا شکرت خدا بزنه پس کلم بگه کم تیکه بنداز..😑
ببخشید  فقط دو تا از دندون های پیش خیلی جلو امده  بنظرتون متخصص زیبایی میتونه درست کنه؟

بنظرم بهتره دوباره ب ارتودنس مراجعه کنید

اون سیم بهتر هست یا نگه دارنده؟ چون من اخرای ارتودنسیم هست دیگه.. ممنون میشم اطلاعات بهم بدین. 🌹

بستگی ب خودتون و‌نظر پزشک داره.ولی ب شخصه سیم بهتره ولی یکم باید بهداشت بیشتر رعایت بشه ک دندون پوسیده نشه