2821
2789

مگه نمی گی جلو اومده

خب لمینت کنی که میاد جلوتر😨

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لمینت یه پوشش سرامیکیه شکل دندونو عوض نمیکنه 

اگه دندونش جلو باشه همونطوری میمونه اگه لمینتم کنی 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

ازون قالبی که دکترا بعد ارتو‌میدن شبا باید استفاده کرد تا دندون شکلشو از دست نده استفاده نکردین؟ 

بله میشه دوباره انجام داد

اول پیش یه متخصص زیبایی ببرینش شاید تونست بدون ارتودنسی دندوناشو با کامپوزیت یا لمینت درست کنه

شاید قالب هاش رو مرتب نذاشته

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

من خودم ارتودنسی کردم الان هم دارم قالب می ذارم اگه نگهدارنده چیه اونا رو مرتب نذاری دندون هات به حالت اولش بر می گرده

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
نه اون موقع این کار انجام نمیشد منظورتون همون فلزی هست که به فک فیکس میشه؟

بلع من دستیار ارتودنسی هستم.یا باید از نکهدارنده استفاده میکرد یا فیکس ک همون سیم پشت دندون میذارن بصورت ثابت

میترسم هی بگم خدایاا شکرت خدا بزنه پس کلم بگه کم تیکه بنداز..😑
وای یعنی چیییی. منم ارتودنسی دارم اللن. دارم میرم تو دو سال و خرده ای. واین همه زجر و بدبختی بعد دوب ...

نه عزیزم منم ارتودنسی کردم تازه باز کردم دکتر بهت یه نگهدارنده می ده که همیشه باید تو دهن ات باشه فقط وقتی می خوای غذا بخوری و مسواک بزنی و تمیزش کنی درش میاری 

وقتی هم می خوای بخوابی باید تو دهنت باشه اینطوری بر نمی گرده به حالت اولش 

تا یه مدت باید بذاری اش

نه اون موقع این کار انجام نمیشد منظورتون همون فلزی هست که به فک فیکس میشه؟

خب اگه انجام نده خب بر می گرده به حالت اولش 

ببرش پیش دکترش تا دوباره درست کنه براش

ازون قالبی که دکترا بعد ارتو‌میدن شبا باید استفاده کرد تا دندون شکلشو از دست نده استفاده نکردین؟&nbs ...

نه کنکور داشت اون موقع و نذاشت  .بنظرم باید دو تا دندون   رو میکشید اما ارتودنس موافق نبود

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز