2777
2789
من؟؟؟؟

اره

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ولی من لاغر و استخونی نیستم ولی موهامو درست گفتی صاف صافم نست ولی  واسه کسی ک دوسش دارم چی ظاه ...

چیزی به ذهنم نمیاد😑

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
درسته یکم صبر کن میاد سمتت با گل برای تولد اگ نزدیکه یا سالگردی ماهگردی چیزی 

اره نزدیکه سالگرد و زایمانمه. میشه حدس بزنی بچه چیه اخه سوپرایزه نپرسیدیم خودمون

:( چی بد حس میکنی برمیگرده؟

نه هیچی حس نمی کنم پوچ و سیاهه

اره نزدیکه سالگرد و زایمانمه. میشه حدس بزنی بچه چیه اخه سوپرایزه نپرسیدیم خودمون

نمیدونم چرا اول پسر ب حسم افتاد ولی دخترم بعد حس کردم :/ گیج شدم حسم الان میگه دختره