2777
2789

بچم سالمه بنظرتون سالم بدنیا میاد آخه سابقه سقط دارم😭😭😭

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من حس ششم ندارم ولی از خدا میخوام حاجت دلت رو بده مبشه توام واسم دعا کنی عشقم زودتر بیاد خواستگاریم و باهاش ازدواج کنم تورو خدا التماستون میکنم اسمم طاهره حست میگه تا قبل عید میاد خواستگارییم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سالمه 

ممنونم انشالله

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یک دختر 20 تا 25 سال

دانشجوی

یکم دیر یخت باز میشه

کمی خجالتی

صبر و اینا نداری عجولی

تقریبا خانواده سنتی داری

قد متوسط

پوست سفید

ابروهای کشیده و پر

موهات تا وسط  کمرته

چشمای گرد 

لبای گوشتی

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
من حس ششم ندارم ولی از خدا میخوام حاجت دلت رو بده مبشه توام واسم دعا کنی عشقم زودتر بیاد خواستگاریم ...

اره از تههههه قلبم دعا میکنم رفتم مشهدم واست دعا میکنم تو رو قران تو هم دعا کن عشقم برگرده تو این هفته یا هفته دیگه اشتی کنیم و دوسم داشته باشه ازت خواهش میکنممم

یک دختر 20 تا 25 سال دانشجوی یکم دیر یخت باز میشه کمی خجالتی صبر و اینا نداری عجولی تقریبا خانو ...

اووووم 20 تا 0 درصدش درست نبود ولی بقیش درست بود تقریبا از کسی ک دوسش دارم میگی یکم ؟

سالم عزیزدل خوبم شکر چشم مگ چیزی شدع نیلی..؟!

ی چیزی بین منو خداعه دعا کن اکی شه فقط دعا کن عشقم برگرده و بهم بگه دوسم داره و اشتی کنیم و هرچی میگم رو قبول کنه خواهش میکنم :))))))))

اووووم 20 تا 0 درصدش درست نبود ولی بقیش درست بود تقریبا از کسی ک دوسش دارم میگی یکم ؟

نمیتونم در مورد اون بگم

برای شما هم مثلا به کاربری اتون نگاه میکنم میگم

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨