2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی چیزی بین منو خداعه دعا کن اکی شه فقط دعا کن عشقم برگرده و بهم بگه دوسم داره و اشتی کنیم و هرچی میگ ...

قدت متوسط موهای لخت خرمایی احساستی هستی لاغر اندام و استخونی پوست سفید لبای کوچیک 

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 
اهل مد و اینایی کلن به روز لباس می پوشی وسواس داری منظم و مرتبی همه بهت باور دارن که یک کاری رو ا ...

منم بگوووو،اول خصوصیاتم و میگی؟ 

میشه بگی حس میکنی اسم من ک پس زمینه گوشیش بوده منظورش من بودم یا ن اسمم اعظم نیس 

پسره طایفمون هست با هم ی صنم های داریم دایرکتم اومد رل نیستیم خلاصه خیلی دوسش دارم من 

اونم دوستم داره؟ 

غرور من امپرتطوریست که به کسی نخواهد افتاد...!🌙اعظمتون هستم😍💕
منم بگوووو،اول خصوصیاتم و میگی؟  میشه بگی حس میکنی اسم من ک پس زمینه گوشیش بوده منظورش من بودم ...

خصوصیات نمیتونم بگم گلم سردرد میشم

من و یادت نیست؟؟

بی حس نیست بهت

بگو اسمت چیه یک دقیقه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
دقیقا.  من همیشه میترسم کسی بیادتوزندگیش . یعنی اینجوری میشه به کسی دیگه م فکرکنه؟

نه فکر نمیکنه و نخواهد کرد اینقد ک مغروره ولی میدونه تو عاشقشی و تنمیخواد از دستت بده