2777
2789

سلام دوستان متاسفانه من از همسرم و همسرم از پدر خدابیامرزش گال گرفتیم تحت درمان هستیم و دو هفته بعد هم نوبت داریم بازم ۴ تا قرص اورمکتین هم دکتر هم برا من هم شوهرم نوشت که استفاده کردیم دو بار لیندان و سه بار هم کرم پرمترین نوشته که هر هفته باید یدونه استفاده کنیم ولی خارش داریم و شربت هیدروکسی زین نوشته میخواستم ببینم کسی بوده که این بیماری و گرفته و بعد خوب شده؟ 

بچه ها

بیزحمت بیاین سه تا تاپیکمو گزارش بزنین میخام پاک شن🙏

نَه زشتی ...نَه بَد هیکَل...نَه بَد صِدا...نَه بَد اَخلاق!!!                    فَقَط خُودِتو دَرگیرِآدَمِ اِشتباهی کَردی ،دُرُست اِنتِخاب کّن میبینی کِه        "دوست داشتَنی تَرین آدَمِ دّنیایی😻💋"                            🧡یهویی با خدا🧡                                                                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سال پیش دکتر گفت پسرم گرفته ،، همین هیدروکسی زین داد ،، پرمترین خارجی داد پماد ،،از سر تا نوک پاتو باید بزنی هیچ جارو نباید رد کنی ،، تو دو هفته خوب شد

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

سلام آره 

ولی قرصی نخوردم تمام اعضای خانواده باید از داروی گال استفاده کنن توی حموم به کل بدنت میمالی بعد ۱۰ دقیقه حموم می‌کنی داروش سمیه تو دهنت و چشات نره بعد جلدش قرمز بود اسمش یادم نیست پتو متو هارو هم بگیر بشو لباساتو پتوهاتونو رو بالشا

سلام آره  ولی قرصی نخوردم تمام اعضای خانواده باید از داروی گال استفاده کنن توی حموم به کل بدنت ...

سلام میشه بیشتر توضیح بدی؟ شما گرفتین؟ چقدر طول کشید تا بره خارش ؟درمان چقدر طول کشید؟