خودم تاپیک زدم عکس کاپ کیک هام رو گذاشتم نزدیک منم قورت بدن هر چی از دهنشون درومد گفتن بهم هرررچی😶😶😶
اخرم ترکید تاپیکم
ادم میترسه دیگه بیاد سایت
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
ناراحت ک نمیشم ولی خب اینجام جای عقده گشایی نیس همه مشکل دارن خسته هستن و...
دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست میارمشون
بخدا گفتن این اشغالات رو نذار اینجا برو تو پیجم ببین اخرین پستم
😂😂 من که دیروز نبودم زیاد نمیدونم چی شده به دل نگیر شاید پریود بودن 😂
اتفاقا یه دفه من گفتم پریود یه سریا منو خوردن گفتن شما مسخره میکنید پسرام از شما یاد گرفتن😑آخه عصبی بودن موقع پریود مگه غیر طبیعیه یا چیز زشتیه😐هنو بعد سه هفته هنگم 😂😂😂
😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقهام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اره دیروز بی اعصاب تر از همیشه بودن عزیزان یکیم به من گفت درک نداری حرف نزن خیلی خندیدم 🤣🤣🤣
یکی ام ب من گفت عوضی😶😶😶😶موندم بخدا چشون بود
فک کنم.بخدا دیروز دو سه نفر تو تاپیکم روانی ب تمام معنا بودن
چرا آخه عکس غذا مگه دعوا داره خدایااا
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
سایت حال بهم زن شده... همه فقط دنبال رمال ودعا نویس و مادر شوهر و حس ششم و خیانت و فالگیرو....... واقعا حال بهم زن شده، هم دنبال دعوا تخلیه انرژی...
بابا ی کم حرفای مفید بزنید، از چیزای خوب بگید.. خدا نکنه از خوشی هات بگی،شقه شقه میکنن آدمو...لعنت به کرونا که مجبوریم هرجور شده خودمونوسرگرم کنیم توو خونه ها...
سایت حال بهم زن شده... همه فقط دنبال رمال ودعا نویس و مادر شوهر و حس ششم و خیانت و فالگیرو.... ...
واقعا بخدا موافقم
سایت حال بهم زن شده... همه فقط دنبال رمال ودعا نویس و مادر شوهر و حس ششم و خیانت و فالگیرو.... ...
بیا تاپیک اخرم