2777
2789
عنوان

دیروز چتون بود همه عصبی بودین

422 بازدید | 41 پست

هر جا میرفتم همه در حال حمله ب هم بودن

خودم تاپیک زدم عکس کاپ کیک هام رو گذاشتم نزدیک منم قورت بدن هر چی از دهنشون درومد گفتن بهم هرررچی😶😶😶

اخرم ترکید تاپیکم 

ادم میترسه دیگه بیاد سایت

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

چرا یعنی همه دیروز پر یو د شدن😂😂😂

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

جدی میگم.خودشون کیک های داغون میذارن تو تاپیکاشون با بافت های منسجم و موقع دراکردن از قالب ترکیده شده بعد من کیک یا چیزی میذارم فحشم میدن🙄🙄🙄🙄

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

ب کاپ کیکم حمله میکنن مگ؟

پچمام

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

چرا یعنی همه دیروز پر یو د شدن😂😂😂

فک کنم.بخدا دیروز دو سه نفر تو تاپیکم روانی ب تمام معنا بودن

اره دیروز بی اعصاب تر از همیشه بودن عزیزان یکیم  به من گفت درک نداری حرف نزن خیلی خندیدم 🤣🤣🤣

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

عه من دیروز نبودم فقط دیشب چن مین اومدم دیدم دارن به دخترایی که شلوارشون کوتاهه حرف میزدن😐😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️