2777
2789
عنوان

گریه سر صبح

308 بازدید | 22 پست

متنفرم از اینکه برام تصمیم بگیرن ، حتی اگر خیلی بهتر از نظر خودم باشه، 

حالم رو بد می‌کنه وقتی طرف از حق و حقوقش حرف میزنه ولی به من که میرسه احقاق حق میشه جدا شدن از صمیمیت ، میشه پاره شدن پرده حیا و احترام و نتیجه ش هم میشه دلزدگی.

کاش راه پس و پیش داشتم ، کاش قبل از بارداری چند جلسه مشاوره رفته بودیم ، هرچند که از نظر بقیه مشاوره دور ریختن پولِ

الان که داره بچه به دنیا میاد ، اصلا لحظه شماری نمیکنم دلم میخواد حالا حالاها همونجا بمونه تا حالم خوب بشه تا اعصابم آروم شه تا یه سری مسایل حل بشن.

بچه مادر افسرده نمیخواد

بچه تو شکمت هم هست با این وضعیت داره اذیت میشه خیلی لطفی در حقش نمیکنی...نمیدونم چرا همه فکر میکنن جنین خره یا هیچی روش تاثیر نداره... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از همین الان که هنوز بچه به دنیا نیومده شوهرم شدیدا بهش حس مالکیت داره، اسمش رو تنهایی انتخاب کرده ، توی تک تک حرف هایش میگه میخوام این شکلی تربیتش کنم ، میخوام فلان کلاس بفرستمش ، میخوام فلانطور بارش بیارم ، 

اصلا احساس نمیکنه که همه این کارها رو باید در کنار من انجام بده ، باید نظر من هم توش دخیل باشه 

خیلی حالم بده

وای غصه واسه مادر باردار سمه بعدا که نی نی بیاد انقدر عصبی میشه و دور از جون روزگارت رو‌سیاه میکنه س ...

دارم افسرده میشم ، یه سری مسایل از تحملم خارج

دارم غمبادمیگیرم

میگم شاید از خونه برم بیرون درست بشه ولی بعداز یه ربع دوست دارم برگردم خونه

تا شکری نمیکنم ولی کاش قبل از حاملگی مشاوره رفته بودیم . حس میکنم تمام تلاش هام واسه ساختن زندگی مون با حاملگی داره بر باد میره

از همین الان که هنوز بچه به دنیا نیومده شوهرم شدیدا بهش حس مالکیت داره، اسمش رو تنهایی انتخاب کرده ، ...

شوهرمنم میگه... تازه دستم روشکممه بچه تکون میخوره دعوام میکنه اذیتش نکن. 

منظوری ندارن گلی... ذوق دارن. ان شاالله دنیابیاد همه چیش با جفتتونه. اصلا مردا حوصله ندارن. تو با حرص اون کوچولو رو عصبی میکنی

1403/5/22مردم

اگه نی نی دختره ک طبیعیه همه. بابا ها اینجورن شوهر منم میگفت ک ال میکنم بل میکنم خودم بزرگش میکنم خودم همه کاراشو میکنم بعد ک نینی دنیا اومد دید نه اون تصوراتش با واقعیت متفاوته کلا بیخیال شد😂😂الان اولشه داغه از شوق باباشدنه،،،بعدش ی جوری میکشه کنار ک خودتم نفهمی نگران این چیزا نباش،بعدم پدرا از ی شبانه روز دست کم ۸ ساعت ک سرکارن الباقیشم یا خستن یا تو گوشی ان یا بیرون،وقت نمیکنن ب بچه برسن زیاد که 

همش خودتی و نینی ..

عزیزم غصه نخور سیاست زنانه یاد بگیر به شوهرت بگو هرچی تو بگی ولی زیرزیرکی کار خودتو بکن

اگر هم میخوای بهت سخت نگذره همه رو آسون بگیر سخت گیری نکن .

وقتی بچه بیاد و کمی بزرگتر بشه میفهمی که هرچی تو ذات ادما باشه بچه همون سمت میره حالا هرچیم پدرو مادر خودشون و تیکه پاره کنن بازم هرکسی به ذات خودش برمیگرده

سخت نگیر تا خودت اذیت نشی یه ولش کن بگو و خلاص

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)