2777
2789
عنوان

گریه سر صبح

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 22 پست

اوایل ازدواجمون هر کاری دوست داشت میکرد هر تصمیمی که دوست داشت می‌گرفت بدون در نظر گرفتن نظر و خواسته من ، گاهی اسمش رو میذاشت سوپرایز 

سه سال تلاش کردم که بهش بفهمونم زندگی مشترک یعنی تصمیم مشترک یعنی مشورت ، درست شده بود دیگه مشکلی نبود ، الان که داره بچه مون به دنیا میاد دارم میبینم یواش یواش داره یه سری رفتارهاش برمیگرده .

همین که اسم بچه رو خودش تنهایی انتخاب کرده ، اسم بعدی ها رو هم انتخاب کرده نظر من هم اصلا براش مهم نیس ، خیلی که پافشاری میکنم میگه انتخاب اسم حق پدرِ

تربیتفرزند حقی هست که گردن پدرِ

گاهی که بهش میگم بیا این ویدیوروببین راجع به تمیز کردن بچه است ، راجع به حمام کردن بچه س ، غذا خوردن یا ..‌‌. میگه اینا به من ربط نداره ، من نمیکنم ، حالم بهم میخوره 

تنها برداشتی که از رفتاراش دارم اینه که مادر فقط وظیفه ش بچه آوردن و غذا دادن و تمیز کاریِ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها  بهم میگه هرمون هات بهم ریخته نمی‌فهمی چی میگی

اره فک کنم راس میگع هورمونات بهم ریخته افسرده شدی

این که خیلی خوبه در مورد بچه و اینده حرف میزنه حتی اسم انتخاب کرده 

داداش منو ببینی چی میگی بزور زنداداشم بچه دار شدن دو ماه دیگه بدنیا میاد اصلا در مورد بچه حرف نمیزنه انگار اصلا وجود نداره هر اسمی بهش میگیم انتخاب کن فقط سکوت میکنه چیزی نمیگه زنداداشم داره دیونه میشه میگه این چه وضعشه هیچ حسی نداره

اره فک کنم راس میگع هورمونات بهم ریخته افسرده شدی این که خیلی خوبه در مورد بچه و اینده حرف میزنه حت ...

داداش شما از اون ور بوم‌ افتاده شوهر من از این ور بوم 

هیچوقت شوهرم رو نمیبخشم که باعث عذابم شده ، من توی یک ساعت خواب هم آرامش ندارم