2777
2789

خدا تو شکر کن شاید حکمتی داشته 

منم الان با یکی تو خونه ام که مثلا اسمش شوهرمه

همه رو به من ترجیح میده

تو جمع خانواده ش همیشه تنها بودم

براش مهم نیست گرم گرفتن و سیگار و قلیون کشیدنش با زنا ناراحتم میکنه 

بخاطر زنای فامیلش هرچی از دهنش درومد بهم گفت اخرشم گفت من همینم خانوادم اینه نمیخوای نمیتونی برو 

این وقت شب من از بیچارگی و بی کسی اشک می ریزم و اون داره فیلم می بینه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا تو شکر کن شاید حکمتی داشته  منم الان با یکی تو خونه ام که مثلا اسمش شوهرمه همه رو به من ت ...

الهی بگردمت مادر

تو وضعت از منم‌خراب تره

خوب توام به جای لج کردن برو بغلش بشین فیلم ببین

الهی بگردمت مادر تو وضعت از منم‌خراب تره خوب توام به جای لج کردن برو بغلش بشین فیلم ببین

چرا اگه با زنای فامیل میخنده توام خودتو نمیندازی وسط توام بگی بخندی

توام قلیون بکش

پابه پاش راه بیا

نزار بی تو حال کنه

اینایی که بهت میگمو خودم کردم که بهت میگم

با سلام سیامک انصاری هستم اومدم مهران مدیری رو معرفی کنم😐💚

بچه آخر که باشی:وقتی حرف میزنی انگار تو دبه گوزیدی..  با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید 🚫.. 
خدا تو شکر کن شاید حکمتی داشته  منم الان با یکی تو خونه ام که مثلا اسمش شوهرمه همه رو به من ت ...

تاپیکاتو دیدم جونتو بردار فرار کن دیوونه ای موندی با این ادم 😑 حقته تو ک میدونسی و باز ادامه دادی حقته 

چرا انقدر حساسی زنهای فامیل که همه مرده کشته شوهر بقیه نیستن ما هم جمع مهمونی میگیریم همه لباسهای باز و راحت قلیون مشردب بگو بخند داریم من با مردهای فامیل راحت حرف میزنم میگم میخندم بی منظور شوهرمم همینطوری اصلا خودتو دست کم نگیر شاد باش جلو بقیه احترامشو بزار با لفط قشنگ صداش کن همه از همدیگه لذت ببرید قرار نیست حرف زدن با زنها برامون کابوس باشه بخدا فقط تو جوامع ما اینجوری انقدر بین زن و مردها دیوار کشیدن شده یه هنجار برای همه

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
چرا اگه با زنای فامیل میخنده توام خودتو نمیندازی وسط توام بگی بخندی توام قلیون بکش پابه پاش راه بی ...

نمیزاره 

تازه نامزد بودیم فقط میچسبید به عمه و دختر عمه هاش 

عروسی مو که کوفتم کرد 

اصلا انگار عروس من نبودم

لباس هرکی لختی تر بود دیگه میرفت بغلش میکرد ماچ میکرد باهاش می رقصید

اعتراض کردم گفت ببین من آدمی نیستم دنبال کسی بیفتم 

تو خودت بیا سمت من 

یه بار رفتیم با فامیلش باغ تو حیاط بساط مشروب و قلیون بود 

به دختر عمش گفت بیا بشین پیش من قلیون بکش اون ننشست 

من رفتم کنارش بنشینم گفت برو اونور بشین اینجا ما داریم قلیون میکشیم 

از اول اصلا نمیزاشت دور این چیزا برم

خودش قلیون چاق میکنه با زنای دیگه میکشه واسه زن خودش ممنوعه 

وووی منم الان رفتم دیدم تاپیک قبلیشو ترسیدم والا این رفتارها دیگه عادی نیست شک هم گذشته اصلا مدرک هم نباشه همینکه ادم روح و روانش در عذابه باید فرار کنه شوهر باشه یا هر چی قرار نیست خودتو نابود کنی برای هر کسی که 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈

ببین کلا مردا از اول رامت که نیستن

به خدا من تو زندگیم مردمو زنده شدم بعضی چیزهارو یاده شوهرم بدم

کم کم راه بیوفت

یهویی که نمیتونی

گفت برو اونورتر تو نرو اون سره خونه بشین ۵ متر اونورتر بگو مرسی که به فکر ریه امی

بهد کم کم بیا جلو

شبا خودت بگو بیا یه فیلم باحال پیدا کردم ببینیم